Notes de premsa

S’obre el termini d’inscripcions per a la carrera Never Stop Running “Mai et rendeixes”

 • , , ,

Les inscripcions per participar en la propera carrera del Circuit Divina Pastora Segurs de Carreres Populars de València, la 5k Never Stop Running “Mai et rendeixes”, ja estan obertes. El termini es mantindrà fins al dijous 22 de febrer a les 20 hores. La prova és la segona carrera del Circuit en el que va d’any.

El recorregut consta de 5.000 metres, el més ràpid del Circuit, amb eixida i meta en l’Avinguda de França. Els participants poden inscriure’s en la modalitat de corredor, així com en les de marxa a peu i marxa nòrdica. En el cas dels corredors hi ha un límit de 2.000 inscripcions, amb un cost de 2,55 euros la inscripció, mentre que en la de marchadores el màxim és d’1.000 participants, amb un preu d’1 euro per dorsal, en aquest cas destinat íntegrament a l’entitat Fontilles Salut i Desenvolupament.

La carrera transcorrerà per grans avingudes de la ciutat de València, tals com l’Avinguda de França, l’Avinguda del Port o el carrer Juan Verdeguer. Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica es van incorporar el passat any al Circuit per facilitar l’accés a les proves a aquelles persones que desitgin realitzar el recorregut d’una manera més pausada i amb un requeriment físic menor. Cal matisar que estes modalitats no són competitives i, per tant, no s’exigeixen categories.

La carrera Never Stop Running “Mai et rendeixes” també comptarà amb carreres infantils, en les quals podran participar els nens i nenes menors de 14 anys. El cost de la inscripció en aquesta modalida és d’un euro solidari en benefici de Fontilles Salut i Desenvolupament.

Durant la prova els participants disposaran de servei de guardarropía, a càrrec de l’entitat solidària de l’esdeveniment, Fontilles Salut i Desenvolupament.

Les inscripcions poden fer-se a través de la pàgina web oficial www.deportevalencia.com/carreras, o bé, -solament en les categories de marxa a peu, marxa nòrdica i proves infantils-, personant-se en el punt de sortida el mateix dia de la carrera entre les 7:30 i les 8:55 h.