Notes de premsa

S’obri el termini d’inscripció per a les Escoles Esportives per al curs 15/16

 • , , ,

Les Escoles Esportives municipals, organitzades per les federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’ajuntament de València, obrin el període d’inscripció per a les places esportives del pròxim curs escolar 15-16, per a xiquets i escolars entre 4 i 18 anys.

Escuelas Deportivas (EEDD) 2015/16

Escuelas Deportivas (EEDD) 2015/16

Esta activitat esportiva de caràcter voluntari té com a objectius ser complementària a l’assignatura d’Educació Física i es configuren a través d’un Itinerari Esportiu educatiu en coherència amb els cicles educatius. L’activitat en el curs escolar es desenrotlla en les pròpies instal·lacions del centre escolar i també en els poliesportius municipals, sempre en horari no lectiu i dies laborables, des d’octubre a maig.

Amb diferents horaris i preus per a esta activitat esportiva, les disciplines esportives que podran triar els escolars i famílies són: Aikido, Atletisme, Bàdminton, Bàsquet, Handbol, Esgrima, Futbol Sala, Gimnàstica Artística, Gimnàstica Rítmica, Halterofília, Hoquei, Judo, Karate, Lluita, Orientació, Pilota (Frontenis), Pilota Valenciana, Piragüisme, Tenis de Taula, Voleibol i Waterpolo.

Escuelas Deportivas para el 2015/16

Escuelas Deportivas para el 2015/16

Tota la informació i els formularis d’inscripció estan en la web de la Fundació Esportiva Municipal, estant operativa la inscripció fins al 19 de juny del 2015, que serà l’últim dia per a rebre en la FDM la sol·licitud. Al setembre es publicaran les llistes de sol·licituds admeses en la pàgina web, i a partir del 14 de setembre serà el torn per a començar les inscripcions.