Notícies

Sanitat publica noves mesures Covid relatives a l’activitat física i l’esport, vigents entre el 26 de juliol i el 16 agost

 • 

La Fundació Esportiva Municipal de València informa sobre la nova RESOLUCIÓ de 22 de juliol de 2021, de la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures en matèria de salut pública en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, per al període entre el 26 de juliol de 2021 i el 16 d’agost de 2021.

Activitat física i esportiva

Quant a l’activitat física i esportiva, la resolució manté les mesures aprovades anteriorment:

 • Es podrà practica activitat física i esportiva, a l’aire lliure i en instal·lacions esportives obertes o tancades, sense contacte físic i en les modalitats individuals i per parelles.
 • La pràctica d’activitat física i esportiva de modalitats individuals podrà realitzar-se en grups màxims de 15 persones en instal·lacions tancades, sent obligatori l’ús de la màscara; o de 25 persones en instal·lacions obertes o a l’aire lliure, sempre sense contacte físic i mantenint la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries, no sent exigible l’ús de màscara, excepte en zones amb gran afluència de persones o on no es puga mantindre la distància. 

Esport federat, Campionats d’Esport Universitari i Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Respecte a l’esport federat, universitari i a altres competicions, es manté l‘obligació d’entrenar en grups estables. L’ús de vestuaris i dutxes queda restringit a un aforament del 50% de la seua capacitat. 

Instal·lacions esportives i piscines 

L’aforament permés en les instal·lacions esportives serà: 

 • En les instal·lacions esportives obertes: una persona usuària per cada 2,25 m² de superfície útil per a l’ús esportiu. 
 • En les instal·lacions esportives tancades: un 50% respecte a l’aforament ordinari de la instal·lació. 
 • En les piscines situades en interiors: un 50% respecte a l’aforament ordinari.
 • En les piscines a l’aire lliure: un 75%, respecte a l’aforament ordinari de la instal·lació i del vas de la piscina.
 • Vestuaris i dutxes: Es permet l’ús respectant la distància mínima interpersonal, amb un aforament màxim d’un 50% respecte a l’aforament ordinari.

Platges

Es permet l’accés a les platges per a passejar o fer activitat física i esportiva a l’aire lliure, mantenint les mesures de distanciament físic i higiene i de prevenció. 

 

 

Esdeveniments esportius

Participants

 • Competicions i esdeveniments esportius que se celebren en instal·lacions esportives obertes o a l’aire lliure: No podran participar més de 1000 esportistes de manera simultània.
 • Competicions i esdeveniments esportius que se celebren en instal·lacions tancades: No podran participar més de 300 esportistes de manera simultània.

Públic

 • Esdeveniments esportius en espais tancats: Aforament de públic màxim del 50%, que no podrà superar el límit de 1000 persones.
 • Esdeveniments esportius en espais oberts: Aforament de públic màxim del 75%, que no podrà superar el límit de 2000 persones.