Notes de premsa

SabadellCAM es suma al patrocini del Trofeu de Mestres

 • ,

Trofeu de Mestres – Gran Premi SabadellCAM. Est és el nou nom del torneig professional d’escala i corda de major prestigi dels disputats davall el format reduït de dos semifinals i la final, una vegada que este mateix matí s’ha fet oficial el patrocini de l’esmentada entitat bancària, que es suma al ja conegut de l’Ajuntament de València.

La signatura del conveni de col·laboració ha tingut lloc en la seu del banc SabadellCAM a València i en l’acte han participat el director territorial de l’entitat, Jaime Matas, el director regional de València i Castelló, Ramón Reche, i el director comercial de València i Castelló, Juan Valdés. Per part de l’Ajuntament de València el representant ha estat el màxim responsable de l’àrea d’Esports, Cristóbal Grau. En el posterior acte de presentació també han participat Alfredo Hernando, directiu de l’entitat organitzadora Val Net, així com Soro III, campió individual i participant en el Trofeu de Mestres – Gran Premi SabadellCAM.

SabadellCAM se suma al patrocinio del Trofeu de Mestres

SabadellCAM se suma al patrocinio del Trofeu de Mestres

Una vegada concretat el conveni de col·laboració Jaume Matas ha explicat el perquè del patrocini del banc SabadellCAM. “Iniciatives com la que ara presentem, relacionades amb l’esport, encaixen molt bé en la nostra filosofia. És una col·laboració modesta perquè ara mateix no tenim capacitat per a abordar grans projectes de patrocini però estem molt satisfets de poder ajudar a una cosa tan nostra com la pilota valenciana”, ha dit.

Tot seguit, Cristóbal Grau ha mostrat la seua satisfacció pel fet que el torneig estiga recolzat per una entitat com el banc SabadellCAM. “Cada signatura d’un patrocini és una gran notícia per a nosaltres per la situació actual. I si este patrocini va lligat a la pilota la satisfacció és major ja que es tracta del nostre esport, que intentem que cada dia siga més gran. Hui fem una gran associació, amb una entitat important i totalment consolidada que esperem dure molts anys. I gràcies a SabadellCAM el torneig recupera la seua essència original de ser una cita especial per a l’espectador per la qualitat dels seus cartells però també per al pilotari pels importants premis econòmics”, ha manifestat Grau.

El VII Trofeu de Mestres – Gran Premi SabadellCAM començarà este dijous en la seua seu única del trinquet Pelayo amb la disputa de la primera semifinal. A les 18:30 hores i després d’una prèvia de juvenils, Genovés II, Raúl i Carlos mesuraran les seues forces contra Víctor, Félix i Tomás II.

La segona semifinal es jugarà dissabte que ve i en este cas s’anuncia a Soro III i Dani contra Álvaro, Javi i Héctor. La final tindrà lloc el dissabte següent dia 21. Estes dues partides començaran a les 17:30 hores, com és habitual en la vesprada dels dissabtes en ‘La Catedral’ de la pilota valenciana.