Notes de premsa

RunCáncer celebra la seua 10a edició amb dotze carreres i prop de 120 marxes solidàries

 • , ,

El Circuit de l’Associació Contra el Càncer València arribarà a la capital del Túria el pròxim 20 d’octubre

El passat 27 de febrer, es va presentar la 10a edició del Circuit RunCáncer València en l’Oceanogràfic, un circuit que se celebrarà des del 3 de març fins al 15 de desembre. L’acte va comptar amb la presència del president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, la vicepresidenta segona i consellera de Benestar Social, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, el diputat d’Esports, Pedro Cuesta, la diputada de Benestar Social, Inmaculada González, i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil; a més de patrocinadors i col·laboradors, així com representants de les Juntes Locals i Ajuntaments dels municipis que formaran part d’esta edició.

El Circuit RunCáncer València arribarà a la capital del Túria el pròxim 20 d’octubre, amb una carrera que tindrà inici en el Passeig Albereda a les 08.30 hores. A més, este mateix dia, tindrà lloc la tradicional marxa o caminada existent en les restants proves del Circuit. D’esta manera, les persones participants podran contribuir a la investigació contra el càncer en la modalitat que preferisquen.

RunCáncer celebra la seua 10a edició amb dotze carreres i prop de 120 marxes solidàries

RunCáncer celebra la seua 10a edició amb dotze carreres i prop de 120 marxes solidàries

Amb inici des de Rafelbunyol el pròxim 3 de març, el Circuit RunCáncer València arribarà fins prop de 120 localitats més, que també celebraran les seues cites esportives contra el càncer durant tot l’any. Tots estos municipis de la província de València albergaran la tradicional marxa o caminada, mentre dotze d’ells afegiran també una carrera competitiva.

El calendari i les inscripcions a les cites del Circuit RunCáncer València estan disponibles en la web oficial www.runcancer.com. El preu del dorsal de les marxes o caminades oscil·larà entre els 3 i 5 euros, segons la localitat, mentre que els dorsals de les carreres tindran un preu fix de 5 euros. Cada euro per la venda dels dorsals es destinarà de manera íntegra a finançar projectes d’investigació oncològica.

El Circuit de l'Associació Contra el Càncer València arribarà a la capital del Túria el pròxim 20 d'octubre

El Circuit de l’Associació Contra el Càncer València arribarà a la capital del Túria el pròxim 20 d’octubre

El Circuit RunCáncer València, organitzat per l’Associació Contra el Càncer a València i que compta amb el suport principal de la Diputació de València, CaixaBank i la Fundació ‘la Caixa’, celebra deu anys de solidaritat i moviment contra el càncer que han ajudat l’avanç de la investigació oncològica gràcies a la solidaritat traduïda en 2,3 milions d’euros de recaptació per part de les més de 500.000 persones participants durant els nou anys previs.

La Junta Associada Provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer de València fa més de 60 anys com a entitat de referència a València en la lluita contra el càncer: des del suport a pacients i familiars, la prevenció i la promoció dels hàbits saludables i el suport a la investigació per a avançar enfront de la malaltia. L’Associació està formada per més de 300 persones entre treballadors i voluntaris als quals se’ls unixen més de 7.000 col·laboradors en tota la província i més de 32.000 socis.