Notes de premsa

Torna el Circuit i arriba La Maratona del Mediterrani

 • , ,

No hi hi ha descans en la tardor de les carreres a València, Ciutat del Running i darrere de l’èxit de la Mitja Marató i la setmanes prèvies a la Marató València, que torna a batre rècord, arriba una nova cita amb les ràpides carreres.

L’XI Circuit Divina Pastora de Carreres de València celebra este diumenge el seu XV Volta a Peu al Cabanyal “Cristo Salvador”, la novena de les deu cites que recorren cada any els barris de València. En esta ocasió, amb una ràpida i llarga eixida i meta en l’avinguda de Tarongers, i un recorregut de 5.800 metres.

El XI Circuito Divina Pastora de Carreras de Valencia celebra este domingo su XV Volta a Peu al Cabanyal "Cristo Salvador"

El XI Circuito Divina Pastora de Carreras de Valencia celebra este domingo su XV Volta a Peu al Cabanyal “Cristo Salvador”

Al llarg d’este recorregut, els participants discorren per part del passeig Marítim de València abans de buscar la tornada cap a la meta en una última i ràpida recta per a millorar els seus temps. Com en totes les proves del Circuit, hi ha de termini fins al dijous (5 de novembre) a les 20:00h per a formalitzar la inscripció per a esta prova (o fins a esgotar les 2.000 inscripcions extra).

Enllaç inscripcions:  http://goo.gl/JIq5m3

València, etapa final de la Maratona del Mediterrani

Esta setmana, el dijous tindrà lloc una altra de nova cita. Una carrera diferent, ja que València és la tercera i última etapa de la Maratona del Mediterrani, un creuer amb escales a Roma i Palma que completa en estes tres etapes i ciutats la distància dels 42.195 metres.

El creuer internacional arribarà el dijous i a les 11 hores prendran l’eixida els seus viatgers, i els valencians que vullguen sumar-se fins a un límit de 200 corredors, però amb inscripció gratuïta. Per davant, 10.595 metres per a recórrer pel Jardí del Túria fins a arribar a les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria, on estarà la meta d’esta cita que unix esport i turisme. Este traçat és l’última etapa, després dels 10.600 metres de Roma i la mitja marató de Palma de Mallorca.

Enllaç inscripcions: http://goo.gl/g6QVNP