Notícies

Torna el Circuit Divina Pastora amb la seua carrera amb més tradició

 • 

Després de la parada estiuenca, torna l’XI Circuito Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de València amb la seua prova amb més tradició. Es tracta de la Volta al Barris de Sant Marcel.lí i Sant Isidre, que este diumenge 13 de setembre celebrarà la seua edició número 39, com sempre a les 9:00 hores.

Un recorregut de 6.300 metres pels dos barris valencians per a la sèptima prova de les deu que componen el Circuit i la primera després de l’estiu. Una cita amb què començar a preparar la important agenda de proves populars i carreres que esperen a València Ciutat del Running durant esta tardor.

39ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

39ª Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

Amb la col·laboració de la Associació de Veïns Sant Marcel•lí i Associació de Veïns Sant Isidre en esta clàssica prova del calendari valencià, enguany comptarà amb la novetat de ser una de les cites del circuit que compta amb carreres infantils per a diferents categories per a xiquets menors de 12 anys, que se celebren una vegada haja conclòs la prova per a majors.

L’eixida i meta estarà en l’avinguda Tres Creus i la prova presenta també la singularitat de comptar amb una especial corba en rampa en el quilòmetre tres, que obliga a un esforç extra als corredors en una ciutat en què normalment el traçat sempre és pla.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Inscripció

Pots inscriure’t en l’enllaç següent: http://goo.gl/Vn2GTf

Vos recordem que el termini acaba el dijous a les 20:00h o fins a completar les 2.000 inscripcions.

Entrega de dorsals

Per a millorar l’arreplegada de dorsals, hi ha l’opció per a tots els inscrits a la carrera, la retirada anticipada del dorsal i xip.

  • Divendres 11 de setembre de 17:00 a 21:00 hores en el Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig Petxina, 42). Opció recomanada.
  • Domingo 13 de setembre: Zona eixida des de les 7:30 h fins a les 8:55 h.

Per a arreplegar el dorsal farà falta presentar el D.N.I. En el cas d’arreplegar el d’una altra persona, farà falta portar l’autorització firmada de la mateixa i fotocòpia del D.N.I. (val una imatge en el mòbil).

Tots els menors d’edat hauran d’entregar en el moment de la retirada del dorsal una autorització Paterna o materna que trobaran en el moment de la inscripció.

Vestuari

Hi haurà un servici de vestuari el cost del qual serà de 1€ que es destinarà íntegrament a la ONG Isidora Pertusa que realitza projectes amb la infància. Estarà situat en la zona de meta.

Pàrquing de bicicletes

Per a facilitar l’accés a la zona d’eixida i contribuir entre tots a fer un esdeveniment més sostenible, s’habilitarà un espai junt amb el vestuari per a poder deixar la bicicleta. Serà obligatori l’ús de cadenat.