Notícies

Rapidísima III Carrera Never Stop Running – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars

• , ,

Este diumenge s’ha tornat a constatar l’excel·lent moment del running a València, amb la quarta prova del XIII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. La III Carrera Never Stop Running va ser molt ràpida i amb un final emocionant, disputada entre els més forts en la recta final.

En una arribada apassionant es va imposar Muhammad Ayman per davant de Mostafa Benslimane, en un esprint sensacional, parant el crono en 14 minuts i 54 segons. Més de 3200 participants van acabar la prova en el cas masculí i quasi 1500 en el cas de les dones. En la classificació femenina destacar així mateix el gran triomf de Maria José Casinos, amb avantatge suficient sobre Sheila Simao en la meta.

Rapidísima III Carrera Never Stop Running-Circuito Divina Pastora de Carreras Populares

Els corredors van creuar l’arc de meta, en un ambient extraordinari i festiu, sobre un recorregut que permetia portar un ritme molt veloç i disputar una molt ràpida carrera, que es va desenrotllar sobre un circuit homologat per la RFEA (Reial Federació Espanyola d’Atletisme) de 5.000 metres molt valorat pels participants.

Este domingo se ha vuelto a constatar el excelente momento del running en Valencia, con la cuarta prueba del XIII Circuito Divina Pastora de Carreras Populares de Valencia

Els corredors van disfrutar de la tercera edició d’esta popular prova, la primera homologada en esta distància en la Comunitat; una magnífica oportunitat per a tots els corredors per a mesurar les seues forces en esta distància i millorar els seus temps.