Notes de premsa

Raid Junior Aventura Escolar posa fi el dissabte al programa per a escolars Educa Esport & Natura

 • , , ,

Aquest dissabte se celebra el Raid Junior Aventura Escolar València 2018, el conjunt d’activitats esportives que posa fi al programa escolar Educa Esport & Natura, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació Prodemon per a menors de la ciutat.

Raid Júnior Aventura Escolar València 2018

A partir de les 9 del matí al voltant de 100 alumnes de nou col·legis de primària, ESO i Batxiller es donaran cita en el rocòdrom del Complex Esportiu Cultural Petxina i en el Jardí del Túria, en la zona del Parc de Capçalera, per a iniciar la jornada amb la recollida de dorsals. A continuació, donaran començament les activitats que consistiran en una carrera d’orientació, escalada en el rocòdrom i una carrera esportiva per muntanya. Totes elles relacionades amb les unitats didàctiques que durant els últims mesos han desenvolupat els alumnes del programa: Educa Arc, Educa Senda i Educa Escala.

Finalitzada la jornada, es donarà pas al recompte de punts i al lliurament de trofeus, al voltant de les dues de la vesprada. Els participants rebran, a més, un avituallament i un obsequi final, com a colofó al final de temporada.

El projecte Educa Esport & Natura es posa en marxa cada any amb l’objectiu d’acostar la naturalesa als més joves a través de l’aprenentatge de tècniques i eines que els permeten desenvolupar l’esport a l’aire lliure, de forma individual i col·lectiva. En aquest sentit, les activitats estan 100% subvencionades per la Fundació Esportiva Municipal en el marc del programa dels Jocs Esportius Municipals.