Notes de premsa

Vols ser voluntari/a de l’Eurobasket 2021?

 • , ,

L’Eurobasket  Femení de València serà el gran esdeveniment esportiu d’aquest estiu i tens l’oportunitat de ser part d’ell com a voluntari. 

La FEB i el seu soci patrocinador CaixaBank han obert el termini per a la inscripció de voluntaris de l’Eurobasket  Femení 2021 que es disputarà a València i Estrasburg de el 17 al 27 de juny. Una oportunitat única per a viure des de dins un gran esdeveniment esportiu, convertint-se en una peça fonamental de l’organització de la cita més important del bàsquet femení europeu.

Dos dels grups de la primera fase i la fase final es disputaran a València. En el Grup A participen les seleccions de Espanya, Suècia, Bielorússia i Eslovàquia mentre que en el Grup B es troben Sèrbia, Itàlia, Montenegro i Grècia. Els quarts de final, semifinals i final també es disputaran en el Pavelló de la Font de Sant Lluís.

Vols ser voluntari/a de l'Eurobasket 2021?

Vols ser voluntari/a de l’Eurobasket 2021?

En 2014, i com a part del llegat que va deixar la Copa del Món *FIBA 2014, la FEB i CaixaBank van unir les seues forces per a desenvolupar el Programa de Voluntaris FEB-CaixaBank. Tots els inscrits reben informació dels pròxims esdeveniments de la Federació i participen en promocions i sortejos d’articles esportius de la selecció.

La selecció definitiva es realitzarà a la fi d’abril per a començar la formació durant el mes de maig. Els seleccionats col·laboraran, en torn de matí i vesprada, en els diferents aspectes necessaris per al bon funcionament de l’esdeveniment: ajudar en els entrenaments, suport a la premsa especialitzada, acompanyar a les participants…

Vull ser voluntari/a