Notes de premsa

Quatre Carreres serà la seu del II Torneo Internacional de Rugby Infantil Pantera

 • , ,

A l’acte de presentació han assistit la diputada de deportes Isabel García Sánchez, la regidora delegada d’esports, Mª Teresa Girau i el director gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Jose Vicente Berlanga i el director general d’esports, Josep Miquel Moyà.

A l’acte, que es va celebrar en el Poliesportiu Quatre Carreres, van assistir també els representants d’alguns dels clubs participants així com els esportistes que en eixe moment estaran fent ús de les seues instal·lacions.

Quatre Carreres será la sede del II Torneo Internacional de Rugby Infantil Pantera

Quatre Carreres será la sede del II Torneo Internacional de Rugby Infantil Pantera

El Poliesportiu Quatre Carreres ha acollit la presentació oficial de la segona edició del Torneo Internacional de Rugbi Infantil Pantera que compta ja amb la participació d’equips de tota Espanya com els valencians Les Abelles Rugby Club, València Tecnidex, Cau València i Tatami i altres com ara Sitges, XV Sanse Scrumo o BUC Barcelona.

El II Torneo Internacional de Rugbi Infantil Pantera compta ja amb la participació de 12 clubs nacionals i internacionals i més de 50 equips amb un total de 800 esportistes participants, el doble que la passada edició. Compta ja amb la participació de 12 clubs nacionals i internacionals i duplica el nombre d’esportistes assistents

Enguany s’ha incrementat tant l’oferta lúdica, com l’afluència d’esportistes i familiars a la ciutat de València ja que des de l’organització del Torneig es tracta de fer promoció esportiva i de la ciutat.