Notícies

Quasi 6.000 corredors donen la benvinguda al XV CDP de Carreres Populars

 • , ,

València tenia ganes d’estrenar una nova edició, i van 15, del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars. 

Després de la finalització el passat 25 de novembre amb la VII Carrera Universitat de València de l’edició 2018 els runners del popular circuit tornaven als carrers de la ciutat amb més forces que mai.

Quasi 6.000 corredors van escoltar el tret d’eixida per a recórrer els 6.315 metres de distància de la XXI Carrera Popular Galápagos 3F. Una distància que en aquesta edició, tal com ve ja ocorrent en les últimes, pot salvar-se corrent però també en les modalitats de marxa a peu i nòrdica. 

Seria Alberto López, el primer corredor a traspassar la línia de meta, amb 18.07 i convertir-se així en el primer líder del circuit, seguit de Zacaria El Maataoui (18.16) i Jorge Bardisa (18.18).

Mentre que en categoria femenina seria la guanyadora del circuit anterior, l’atleta Mª José Cano la primera a creuar la línea de meta (21.02), seguida de Raquel Landín 21.31 i Davinia Albinyana 21.43. 

Arrancava així un circuit que un any més ens portarà a recórrer els barris de la ciutat al llarg d’altres 9 proves fins al 24 de novembre. 

Torna el running popular a la ciutat de la mà de la Fundació Esportiva Municipal. Vol, vola, no et detingues!