Notícies

Primera jornada ‘Muévete Libre’ en la Marina Reial per a fomentar l’ús de la bicicleta com a transport

 • 

Si t’agrada l’esport, la vida saludable i la bicicleta, este dissabte tens una cita en la Marina Reial Joan Carles I. Amb motiu de la pròxima celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, la firma Norauto organitzarà este 31 de maig en la Marina Reial la primera jornada “Muévete Libre” per a fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport alternatiu que no contamina i respecta l’entorn.

Dia_Bici_1

Bicis en la Marina.

La jornada, que se celebrarà de 11.00 a 15.00 h, comptarà amb nombroses activitats destinades a tots els públics en què es donaran consells de seguretat viària per a aprendre a circular correctament i d’una forma segura amb bicicleta i recomanacions per al seu cuidat junt amb un gran nombre de sortejos en què podran participar de forma gratuïta tots els assistents.

En concret, Norauto presentarà la seua gamma de bicicletes elèctriques Wayscral i el seu primer scooter elèctric Ride 1 que al ser 100% elèctric està lliure d’emissions de CO2 i s’ha convertit en un mitjà de transport alternatiu, sense residus, vibracions ni sorolls. S’habilitaran dos pistes on els assistents podran provar els distints models, comprovar com funcionen i conéixer els seus avantatges. A més, s’instal·larà un circuit de seguretat viària en què els més menuts aprendran a circular d’una forma segura, un espai amb unes ulleres de simulació en què els assistents podran experimentar com es conduïx davall els efectes de l’alcohol amb la finalitat de sensibilitzar sobre una conducció responsable, un circuit de balanzbike en el que xicotets i adults podran demostrar les seues habilitats en estes divertides bicicletes de 3 rodes a pedals que es dirigixen amb la inèrcia del cos al balancejar-se. També està previst un estand amb vehicles 100% elèctrics per a persones amb mobilitat reduïda.

Durant la celebració de l’esdeveniment se sortejarà entre els assistents 60 cascos de bici, 3 bicis plegables Wayscral W250, 2 bicis elèctriques Wayscral W200, 3 bicis elèctriques Wayscral W402 i un scooter elèctric Ride 1.

La jornada “Muévete Libre”, organitzada per Norauto, compta amb la col·laboració de la DGT (Direcció General de Trànsit), l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal i la Marina Reial Joan Carles I.