Notes de premsa

PONLE FRENO anuncia a València la primera gran carrera presencial a nivell nacional després de la pandèmia

 • , ,

L’any passat, PONLE FRENO va batre rècord amb més de 35.000 corredors en les seues edicions virtuals i ara torna amb la primera gran convocatòria en format presencial per a córrer junts i segurs, que es desenvoluparà a València el diumenge 20 de juny. Aquesta cita presencial, oberta a participants de tota Espanya, se suma com a plat fort a la PONLE FRENO virtual de 2021, que podrà realitzar-se des de qualsevol punt del país el cap de setmana del 19 i 20 de juny. Tots els fons aniran destinats novament a un projecte d’ajuda a víctimes de trànsit, en aquesta ocasió per a l’Hospital Nacional de paraplègics de Toledo. Els canals d’Atresmedia i els seus perfils oficials de RRSS animen als ciutadans a inscriure’s a la prova presencial de València i a la cita virtual a nivell nacional des de ponlefreno.com

 

PONLE FRENO la major plataforma d’acció social per la Seguretat Viària impulsada per Atresmedia, arranca en gran les seues carreres populars de 2021. Fidel al seu lema, ‘Junts, sí que podem’, i després de continuar amb les seues accions durant tot 2020 perquè res ens pararà, torna a trepitjar amb força el carrer amb l’anunci de la qual  serà la primera gran carrera presencial a nivell nacional després de la pandèmia, oberta a corredors de tota Espanya i que tindrà lloc a València el 20 de juny. Aquesta cita se suma com a plat fort i novetat a la seua convocatòria en format virtual, que es podrà realitzar des de qualsevol punt del país durant el cap de setmana del 19 i 20 de juny.

PONLE FRENO anuncia en Valencia la primera gran carrera presencial a nivel nacional tras la pandemia

PONLE FRENO anuncia en Valencia la primera gran carrera presencial a nivel nacional tras la pandemia

Amb la col·laboració de Fundació AXA com a soci estratègic i Xarxa de Tallers CGA com a patrocinador oficial, PONLE FRENO torna a sentir el carrer i deixar la seua petjada amb la convocatòria de la gran primera carrera presencial de 2021  a València i la seua cita virtual a nivell nacional. En la seua vocació per estar encara més prop dels ciutadans, llança aquesta prova en grup que es desenvoluparà amb totes les mesures anti Covid per a garantir la màxima seguretat. Així ho han anunciat aquest dilluns a València en una roda de premsa a la qual han assistit la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé; el director de les “Noticias de la Mañana” d’Antena 3, Manu Sánchez, el director general d’Atresmedia Esdeveniments, Pablo López-Barajas; el director general del Centre d’Estudis i Opinió PONLE FRENO-AXA, Josep Alfonso, el director regional d’Atresmedia Radio, Antonio Domínguez Risco i la directora de Màrqueting del Grup CGA, Eva María Laguna, Directora de Màrqueting Grup CGA.

Durant aquesta presentació, el director de les “Noticias de la Mañana” d’Antena 3, Manu Sánchez, i un dels ambaixadors de les carreres de PONLE FRENO, ha assegurat que “Atresmedia volia tornar de nou a les carreres i anunciar que ací a València se celebrarà la primera gran convocatòria presencial oberta a participants de tota Espanya. Perquè torna PONLE FRENO i amb aquesta volta a la normalitat recuperem emocions perdudes”.

Pablo López-Barajas; el director general del Centre d’Estudis i Opinió PONLE FRENO-AXA, ha afegit que “València és una ciutat que s’ha pres molt de debò totes les mesures sanitàries i ací està al capdavant com a ciutat amb menor incidència d’Europa”, a més de que és “la ciutat del running que compta amb el suport de tots clubs”, presents també en la roda de premsa d’aquest dilluns.

Josep Alonso, el director general del Centre d’Estudis i Opinió PONLE FRENO-AXA i de la Fundació AXA, ha dit que “ens reinventem amb les carreres virtuals fa un any amb un gran èxit, però el nostre objectiu sempre han sigut les carreres presencials i conscienciar a través de l’esport en seguretat viària i més si cap ara que comencem a veure cada vegada més circulació i mobilitat. No cal baixar la guàrdia en cap sentit. Veurem  la primera carrera virtual en una ciutat que demostra que, si les coses es fan bé, funcionen”.

Finalment, la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha manifestat que “gràcies al  treball i esforç dels clubs i patrocinadors hem convertit a València a la ciutat del running. València es posiciona com la millor ciutat per a arrancar les carreres presencials de PONLE FRENO i per això agrair a Atresmedia haver pensat en nosaltres per a fer aquesta gran arrancada i, a més, per una causa com és la seguretat viària”.Volem ser una ciutat solidària i col·laborar en la lluita contra els accidents de trànsit i l’esport està en l’ADN dels nostres ciutadans, és una oportunitat per a la salut, per a unir-nos a una causa justa i per al creixement econòmic de la ciutat”.

Córrer junts i segurs per a salvar vides

Entre les mesures d’aquesta primera carrera presencial post pandèmia es troben la limitació de participants , que podran vindre de tota Espanya, i eixides escalonades de 800 corredors des de les 08:00 hores cada 30 minuts, amb distància de seguretat. Igualment, la mascareta serà obligatòria en eixida i meta, hi haurà control de temperatura i dispensadors d’hidrogel i no es permetrà l’assistència de públic.

A més, el recorregut no serà circular per a evitar concentració de participants i es realitzaran circuits per a la modalitat de 5 o de 10 quilòmetres. Tot amb l’objectiu de tornar a córrer junts i segurs per a salvar vides. Perquè, una vegada més, PONLE FRENO tornarà a destinar íntegrament la recaptació de les inscripcions a un projecte en suport a les víctimes d’accidents de trànsit, seguint la filosofia amb la qual va nàixer la iniciativa d’Atresmedia de traspassar les pantalles i les ones per a crear un impacte directe en la societat i perquè ací córrer salva vides. Els fons en aquesta ocasió seran per a l’Hospital Nacional de paraplègics de Toledo, centre de referència en el tractament integral de la lesió medul·lar.

Arranquen les grans carreres de PONLE FRENO 2021

Aquesta primera prova presencial de València coincidirà amb la celebració, durant el 19 i 20 de juny, de la primera carrera virtual de 2021, a la qual podran sumar-se des de qualsevol punt d’Espanya des de la aplicació específica de la carrera PONLE FRENO VIRTUAL (APP PFV), que permetrà la geolocalització i sincronització de tots els participants. La carrera virtual es durà a terme en dos dies, des de les 06.00 hores del matí del dissabte 19 de juny fins a les 23.00 hores del diumenge 20 de juny.

 

A més de la novetat de València, la carrera comptarà amb altres nou ciutats ambaixadores: les 7 que ja formaven part del circuit en la modalitat presencial abans que s’hagueren d’interrompre les carreres a causa de la Covid-19 -Madrid, Badalona, Pontevedra, Vitòria, Saragossa, Màlaga i Las Palmas-, i la incorporació de Santander i Sevilla.

També aquesta edició, comptarà amb el llançament d’una edició especial i personalitzada de les sabatilles PONLE FRENO, amb la col·laboració de Health, marca tècnica especialitzada en running, que està avalada per l’Associació Internacional de Maratons  i Carreras de Distància  (AIMS). Aquest disseny exclusiu de PONLE FRENO.

Com en anteriors convocatòries, a més de poder realitzar recorreguts de 5 o 10 quilòmetres, la carrera comptarà amb les modalitats masculina, femenina i handbike, així com les Júnior, també en categoria femenina i masculina, però en aquest últim cas amb recorregut únicament de 5 quilòmetres.

Una vegada més, la PONLE FRENO vol ser una carrera inclusiva que convide a tots a participar. Igualment, es podrà realitzar una donació a la causa encara que no es vaja a participar en cap de les carreres des de la Fila 0.

Les classificacions estaran disponibles en la web oficial a partir del dilluns, 21 de juny.

Sobre PONLE FRENO

PONLE FRENO, la primera de les grans accions de Responsabilitat Corporativa en la història del Grup, va nàixer en 2008 i va suposar la primera pedra del COMPROMISO ATRESMEDIA, del qual també formen part “Constantes y Vitales”, “Objetivo Bienestar”, “Hazte Eco”, “Contra el Maltrato, Tolerancia Cero”, ‘Crea Cultura’ i ‘Levanta la Cabeza’, així com els projectes de la Fundació Atresmedia, el Voluntariat Corporatiu i les campanyes socials empreses pel Grup.