Notícies

Petxina acull el VIII Fórum Internacional de Pilates

 • ,

El Complex Esportiu Cultural Petxina tornarà a ser el centre de referència del pilates amb motiu del VIII Fórum Internacional de Pilates Ciutat de València 2017 que se celebrarà els dies 17, 18 i 19 de febrer. Després que el passat cap de setmana nostra ciutat es convertira en la referència nacional del ioga, en esta ocasió arriba el torn d’esta disciplina.

I és que l’Associació Nacional d’Entrenadors de Pilates (ANEP) és l’organitzadora de l’esdeveniment i, en el seu afany de superar cada any les expectatives formatives, ha preparat un Fórum de Pilates completament diferent, en el que es podrà triar entre 18 Certificats Professionals Internacionals, a més de màsters o classes úniques. Tot això tindrà lloc de la mà de professors de la talla de James d’Silva, Gideon Avrahami, Isaac Fernández Muñoz, Jolita Trahan, Beatriz Wyser, Andrea Giacosa, Claudia Giani o Jacobo Gómez Vazquez.

VIII Fórum Internacional de Pilates Ciudad de Valencia

VIII Fórum Internacional de Pilates Ciudad de Valencia

Per a més informació pot consultar-se la web oficial del fórum, www.forumpilates.com, on a més tots aquells que estiguen interessats poden formalitzar la seua inscripció.