Notícies

Petxina acull una jornada tècnica sobre la Responsabilitat Civil de l’Organitzador d’Activitats Esportives

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal organitza, junt amb l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana, una jornada tècnica entorn de la ‘Responsabilitat Civil de l’Organitzador d’Activitats Esportives’, que es desenrotllarà en el Complex Esportiu i Cultural ‘Petxina’ el pròxim 30 de setembre, i que compta amb la col·laboració de Mapfre.

Jornada de Responsabilidad Civil.

Jornada de Responsabilidad Civil.

Esta jornada pretén delimitar la responsabilitat i obligacions per a totes aquelles persones i/o empreses que organitzen espectacles o activitats esportives, que poden comportar un risc la cobertura del qual, de vegades, no sempre és assumida per estos organitzadors.

L’objectiu d’esta jornada de ‘Responsabilitat Civil de l’Organitzador d’Activitats Esportives’ és resoldre molts dels dubtes o qüestions que han arribat fins a la FDM València entorn de responsabilitats, garanties i assegurances de riscos per a estos organitzadors d’activitats esportives.

Esta jornada tindrà caràcter gratuït i es compondrà d’una ponència a càrrec de l’advocat Juantxo Landaberea, que precedirà a la intervenció de Cristóbal Grau, com a president de la FDM València; Vicente Guarch (director Territorial de MAPFRE) i Miguel A. Nogueras (president de GEPACV). Una taula redona que abordarà casos pràctics tancarà esta jornada vespertina amb la participació de representants de clubs esportius, federacions i l’Administració aportant la seua experiència i coneixements a tots els assistents.

Totes les persones que desitgen inscriure’s en esta jornada han d’omplir el “butlletí d’inscripció” i remetre-ho per correu electrònic a la Secretaria de la jornada, abans del 27 de setembre (e-mail: gepacv@gepacv.org). El butlletí pot descarregar-se en la pàgina web de l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana o imprimir-se des d’ací:

Boletín de participación.

Boletín de participación.

Més INFOJORNADES RESPONSABILITAT CIVIL