Notícies

Passió per l’atletisme en la III Copa de Clubs de Veterans que va acollir el Velódrom Lluis Puig

• ,

El Palau Velódrom Lluis Puig va acollir el dissabte 14 de febrer la III Copa de Clubs de Veterans en categories masculines i femenines, amb els huit millors equips d’hòmens i dones. Avinent Manresa, en dones, i Playas de Castellón en categoria masculina es van proclamar en l’excel·lent pista valenciana campions d’Espanya de Clubs Veterans en Pista Coberta.

Prueba de velocidad.

Al·luvió de millors marques de la competició i un bon nombre de rècords d’Espanya en una esplèndida vesprada d’atletisme veterà disputada este dissabte en el Palau Velódrom Luis Puig de València. Destacant per damunt de tots els atletes el rècord d’Espanya de Loles Vives en 60m F55 (8.38) i un percentatge de 102,39, així com el 98,98% de Aurora Pérez en 1.500m (5:06.78).

L’equip organitzador Catarroja UE, amfitrions i valencians, firmava un brillantíssim segon lloc en hòmens, en dones segona plaça per al Barcelona At.