Notícies

Obertes les inscripcions de l’edició més femenina de la Mediterrània Triatló

 • 

La Mediterrània Triatló ha obert les seues inscripcions aquest 9 de març en una setmana en la qual s’ha anunciat l’acció conjunta Mediterrània Triatló-Juntes És Millor, que es desenvoluparà en aquest 2023 per a fomentar la participació de la dona en el circuit. Un circuit al qual es van sumar en la passada edició més de 1.000 dones que van suposar el 30% de la participació total. 

Amb motiu del 8 de març, des de l’organització han reivindicat que el triatló també és un esport femení, ja que cada vegada són més les que se sumen a les proves. En la passada edició el 30% de la participació en el circuit MTRI va ser femenina, sent un total de 1.035 dones les que es van inscriure a alguna de les proves. Entre elles, un gran grup a València estava representat pel grup d’entrenament ‘Juntes És Millor’.

Paula i Patri, lideren aquesta comunitat de dones que practiquen esport a nivells diferents, i a més animen a noves xiques a sumar-se a reptes concrets. L’any passat ho van fer amb MTRI València, una prova per a la qual van entrenar a més de 60 dones que es van presentar per primera vegada a un triatló per a disputar la modalitat de supersprint per parelles. Prèviament a la cita l’organització va llançar una quedada presencial per a entrenar en grup i resoldre dubtes.

En aquesta edició 2023 han volgut fer un pas més. Per això el #RetoTriJuntas torna en gran amb quedades per a entrenar en les 3 seus, ampliant així el repte de cobrir el seu primer triatló a dones de tota la Comunitat Valenciana.

Les quedades oficials tindran lloc a Alacant, el 22 d’abril; Castelló el 17 de juny; i a València el 15 de juliol. En elles Patri i Pauli resoldran dubtes i tractaran aspectes clau del nostre esport i de cada competició. Però a més les participants podran ampliar les sessions amb els entrenaments personalitzats de Juntes És Millor.

MTRI, modalitats per a tots

El circuit MTRI ofereix modalitats per a tots els públics, perseguint l’objectiu que el públic popular i aquells que desconeixen l’esport del triatló el gaudisquen en un entorn únic. Per això, compta amb 3 distàncies: supersprint, sprint i olímpic.

Principalment el supersprint i sprint, ideals per a la iniciació. A més de la possibilitat de realitzar la prova de manera individual o per parelles. Aquesta última convida també a iniciar-te acompanyada d’alguna persona coneixedora del triatló, o bé aprofitar per a cobrir la distància al costat d’algú que debuta igual que tu.