Notícies

Obertes les inscripcions de la 8a Carrera José Antonio Redolat

 • ,

El Circuit de Carreras Caixa Popular continua amb la seua activitat amb la cinquena prova del calendari, la 8a Carrera José Antonio Redolat. Les inscripcions per a aquesta cita romandran obertes fins dijous que ve 11 de maig a les 23.59 hores, tres dies abans de disputar-se la prova. Un dels majors al·licients és que el recorregut estarà homologat com 5K per la RFEA i està inclosa en el calendari autonòmic de carreres en ruta de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. A més, els runners tornaran a creuar l’arc de meta en la Pista d’Atletisme del Jardí del Túria. 

Després de la IV Volta a Peu per la Discapacitat del passat 29 d’abril, en la qual van participar prop de 4.000 runners, se celebrarà aquest 14 de maig la següent carrera del Circuit de Carreras Caixa Popular. Ho farà amb l’habitual horari de diumenge. a les 9.00 hores, en un traçat que tindrà l’eixida en l’Avinguda Maestro Rodrigo, nº24, adreça al camp de futbol de Beniferri en una de les rectes més llargues del calendari. En arribar a la rotonda els corredors tornaran en sentit invers fins a desviar-se per l’Av. de Pío Baroja i després per l’Av. General Avilés. Una vegada arriben a la intersecció amb l’Av. Maestro Rodrigo el sentit de la carrera es dirigirà al Jardí del Túria per a afrontar els arcs de meta.

La carrera tornarà a comptar amb carreres infantils en la pròpia Pista d’Atletisme una vegada arriben els últims participants de la modalitat ‘Al teu ritme’. Seran proves adaptades de manera progressiva a les edats dels participants menors de 14 anys. En funció de l’edat es realitzen diferents distàncies: Sub14 (1.000 metres), Sub12 (800 metres), Sub10 (600 metres), Sub8 (400 metres) i Sub6 (200 metres). Encara que aquestes distàncies són orientatives i poden veure’s modificades el mateix dia de les proves. L’horari previst per a la primera prova de menors serà al voltant de les 10.00 hores.

Aquesta prova organitzada per la Fundació Esportiva Municipal compta amb la col·laboració del club de running Redolat Team. En 2022 va tindre una participació competitiva de més de 3.000 corredors i sempre és un reclam per a les inscripcions acabar en una de les metes més significatives del Circuit de Carreras Caixa Popular.