Notícies

Obert el termini perquè els centres escolars sol·liciten participar en les Escoles Esportives València del curs 2021-22

 • ,

Ja està obert el termini de sol·licitud per als centres escolars d’infantil, primària i secundària de les Escoles Esportives del curs 2021-2022. Aquestes escoles estan dirigides a tots els alumnes i totes les alumnes en les diferents etapes d’edat escolar, és a dir, de 4 a 18 anys.

Les sol·licituds poden ser presentades fins al 22 de juny, per tots aquells centres educatius interessats, a través de la pàgina web de la FDM

Les activitats de les Escoles Esportives són dirigides per personal esportiu i docent, amb un programa supervisat per la Fundació Esportiva Municipal i les federacions esportives corresponents.

A través de l’activitat física i dels valors de l’esport, les Escoles Esportives tenen com a objectiu:

  • Promoure l’educació
  • Promoure la cohesió social
  • Promoure un estil de vida saludable
  • Integrar a totes i tots els escolars

Les activitats són de caràcter voluntari, complementàries a l’assignatura d’Educació Física, i tots els grups són mixtos.

Les classes s’imparteixen en horari no lectiu i en dies laborables, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar de les mares i els pares treballadors amb les seues filles i fills en edat escolar.

Els centres escolars que sol·liciten la concessió d’Escoles Esportives hauran de cedir les seues instal·lacions esportives en horari extraescolar. La realització i distribució d’aquestes activitats es fixarà en relació al nombre d’alumnes de cada centre.

Per a obtindre més informació sobre les Escoles Esportives, els usuaris tenen ja a la seua disposició el programa del curs 2021/22, on es troba la normativa, preus, itinerari esportiu-educatiu i altra informació imprescindible per a conéixer millor el programa. 

L’oferta esportiva compta amb un total de 23 esports entre els quals es troben: Activitat Física Base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, colpbol, esgrima, Esport Adaptat (FESA), Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual (FEDI), futbol sala, futbol femení, gimnàstica, hoquei, judo, karate, frontenis, pilota valenciana, rugbi, triatló, tennis de taula, voleibol i waterpolo.

Les Escoles Esportives estan organitzades per les Federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.