Notícies

Obert el termini d’inscripció per a la carrera ‘València con la Seguridad Vial’

 • ,

El Circuit de Carreras Populares de València continua el seu curs i es prepara per a acollir la pròxima carrera: ‘València amb la Seguretat Viària‘, que se celebrarà el pròxim 6 de novembre a les 9 hores i comptarà amb la col·laboració de la Fundació Stop Accidents i la Policia Local València. El termini per a inscriure’s a aquesta prova s’ha obert aquest dilluns 24 d’octubre fins al dijous 3 de novembre, o fins a completar les 1.000 inscripcions. L’enllaç per a inscriure’s el pots trobar ací.

Aquesta vegada el traçat serà de 5.200 metres i eixirà des del Carrer d’Enguera número 25, recorrent els districtes de l’Olivereta i Patraix. El primer gir de la carrera serà pel Carrer Tres Forques en direcció a Pérez Galdós, on els corredors viraran cap al Carrer Cuenca. El següent gir passarà per davant del Parc Enrique Granados fins al Carrer de l’Arxiduc Carles, on es complirà el segon quilòmetre i la carrera desembocarà en l’Avinguda Tres Creus. Una vegada sobrepassat el tercer quilòmetre de la prova es tornarà a córrer pel Carrer Tres Forques fins a completar el gir i pujar pel Carrer Santa Cruz de Tenerife. La línia de meta serà al pati interior de la Central de Policia Local de València.

Com en cadascuna de les proves del Circuit, la carrera comptarà amb la Marxa Nòrdica, una prova no competitiva apta perquè tots els ciutadans i ciutadanes, independentment de les seues capacitats físiques, puga participar en aquesta festa del running. 

Consulta més informació en la pàgina web del Circuit de Carreras Populares de València.