Notícies

Obert el termini de presentació de candidatures per als XXII Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València

 • ,

El termini de presentació d’instàncies per a la XXII edició dels Premis al Mèrit Esportiu de la Ciutat de València s’ha obert el dilluns 14 de març i estarà disponible fins al pròxim 1 d’abril de 2022. Des d’ací podràs iniciar el tràmit en seu electrònica i conéixer els requisits.

Uns premis que tenen com a objectiu reconéixer els millors resultats aconseguits durant l’any 2021. Els clubs, entitats i esportistes han de ser de València o que hagen desenvolupat la seua labor a la ciutat. Mentre que els premis “al fet esportiu o millor resultat a nivell internacional, reeixit individual o col·lectivament”, tindran en compte aquells que superen l’àmbit nacional, buscant una projecció internacional de la ciutat.

En relació als premis “al mig de difusió que més i millor haja recolzat i difós la realitat esportiva de la ciutat de València; al millor article o reportatge realitzat en qualsevol mitjà de difusió, referit a l’esport en la ciutat; a l’entitat no esportiva que més decididament haja recolzat l’esport del municipi; i Premi Amorós al Mèrit esportiu”, no quedaran circumscrits a la realitat local sinó que, al contrari, queden oberts a l’àmbit nacional i internacional.

Respecte al premi “a l’entitat que més suport haja donat a la igualtat de gènere en l’esport”, es tindran en compte les entitats que hagen desenvolupat projectes a la ciutat de València.

Esta candidatura la podran realitzar Federacions esportives legalment constituïdes, els clubs i la resta d’entitats esportives, altres entitats no esportives però vinculades a l’esport, els mitjans de difusió, esportistes en actiu, així com esportistes ja retirats de les grans competicions, universitats, col·legis professionals i associacions de gestors. 

La ciutadania pot presentar suggeriments de concessió de premis per correu electrònic a la següent direcció: premisesportvalencia@fdmvalencia.es