Notícies

Obert el període d’inscripció per a la carrera popular Never Stop Running en el seu format virtual

 • ,

El Circuit de Carreres Populars d’enguany, a causa de la situació epidemiològica provocada per la Covid-19, es presenta en un nou format de carreres virtuals. És el cas de la Never Stop Running, la pròxima cita en el calendari de proves populars, que se celebrarà del 19 al 21 de febrer.

En total, el circuit compta amb una desena de proves, entre les quals s’inclouen carreres populars com la Volta a Peu als Barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre o la Carrera Universitat de València que, previsiblement, se celebraran al llarg de 2021 en la seua modalitat virtual.

Desenvolupament de les proves

El format proposat per la Fundació Esportiva Municipal per a dur a terme les carreres de manera virtual implica que que cada corredora o corredor trie lliurement el lloc i recórrega la distància habitual de la prova. En el cas de la Never Stop Running, se suggereix triar entre la distància tradicional de la prova, és a dir, 5.000 metres, o un recorregut més curt de 3.000 metres.

No obstant això, amb la finalitat d’estandarditzar itineraris entre les persones participants, la recomanació de l’organització és que es córrega en un lloc pla i, preferiblement, en recorreguts circulars, amb la condició que existisca la mateixa pujada que baixada.

Inscripcions obertes

El període d’inscripció a la Never Stop Running ja està obert, de manera que totes aquelles persones interessades a participar en la prova poden apuntar-se, de forma completament gratuïta, fins al dia 21 de febrer a les 21.00 hores en l’enllaç: www.toprun.es/eventos/vii-carrera-never-stop-running-2021

El recorregut podrà realitzar-se tantes vegades com el corredor o la corredora desitge dins del període comprés entre les 7.00 hores del 19 de febrer i les 22.00 hores del dia 21. Els resultats hauran de registrar-se en l’aplicació mòbil Chronochip live, que les persones participants poden descarregar gratuïtament. Així mateix, també serà possible pujar el recorregut GPX a https://exercise-upload.copernico.cloud/vii-carrera-never-stop-running-nunca-te-rindas-virtual

Quant a les categories, la participació individual serà possible en Cadet (persones nascudes entre 2006-2007), Juvenil (2004-2005), Júnior-Promesa (1999-2003), Sènior (1987-1998), Veterà A (1977-1986), Veterà B (1967-1976) i Veterà C (nascuts fins a 1966). La participació per equips, no obstant això, serà en categoria única.

Les següents cites del Circuit de Carreres Populars seran la III Volta a Peu Runners Ciutat de València, el 28 de març, i la VII Carrera José Antonio Redolat, el 25 d’abril.