Notícies

Obert el període de sol·licitud per a les Escoles Esportives Municipals del curs 2022/23

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal de València obri el termini de sol·licitud dels centres educatius que vulguen acollir les Escoles Esportives Municipals (EEDD) de la temporada 2022/23. El termini estarà habilitat fins al pròxim 28 de juny i la sol·licitud de les EEDD haurà de realitzar-se a través de la pàgina web de la FDM. El login i contrasenya continua sent l’habitual del propi centre.

Els centres escolars que sol·liciten la concessió de EEDD hauran de cedir les seues instal·lacions esportives en horari extraescolar per a la realització d’aquestes activitats esportives. Ja siga a través de la direcció del propi col·legi, de l’AMPA… es necessitarà l’autorització del Consell Escolar del centre. 

Cal assenyalar que es podran sol·licitar dos grups per modalitat esportiva, més dos grups de AFB i preesport i tres d’Escacs. Esta oferta màxima suposa una càrrega horària d’entre 19 i 23 h/sem. Excepcionalment es permetrà la posada en marxa d’algun esport o grup més, quan les circumstàncies del centre així ho aconsellen. Aquesta excepcionalitat podrà atendre’s, principalment; quan un col·legi compte amb un major nombre de llocs autoritzats respecte a la mitjana.

Una vegada concedides les EEDD (a partir del 19 de setembre), el centre escolar haurà de controlar el procés d’inscripció d’alumnes/as, elaborant les llistes dels grups i recollint els ingressos de els/as inscrits/as, que tramitaran mitjançant el procediment establit en les instruccions d’inscripció. Tot això en els terminis aprovats i haurà de tramitar-se per internet.

A partir del 15 d’octubre no s’autoritzarà la creació de grups de EEDD per a l’inici de curs. Per a la segona part del curs, es tornarà a obrir el període d’inscripció de grups el mes de gener, del 9 fins al 31. No obstant això, al llarg del curs podran continuar inscrivint-se alumnes/as sempre que existisquen places en els grups creats.

Consulta mésInformació Escoles Esportives Curs 2022-23.