Notes de premsa

Nous horaris de les Instal·lacions Esportives Elementals

 • , ,

L’FDM de València ha fet públic els nous horaris use de les Instal·lacions Esportives Elementals (IIDDEE) per a aquest any 2022. Aquestes instal·lacions esportives estan distribuïdes per quasi tot el territori municipal i són recursos esportius excel·lents perquè la ciutadania puga realitzar esport a l’aire lliure. No obstant això, el seu ús fora d’un horari raonable pot ocasionar molèsties al veïnat, per la qual cosa és necessari concretar un horari.

Els nous horaris d’ús per a la temporada d’hivern, d’octubre a maig, són de dilluns a diumenge de 9:00h del matí a 22:00h. Per a la temporada d’hivern, de juny a setembre, l’horari serà de dilluns a diumenge de 9:00h. a 23.00h.

Nous horaris de les Instal·lacions Esportives Elementals

Nous horaris de les Instal·lacions Esportives Elementals

Qualsevol activitat fora d’aquests horaris haurà de comptar amb l’autorització corresponent. D’igual forma, totes aquelles activitats que es desenvolupen dins d’aquests horaris però que impliquen alts nivells sonors o amplificació musical requeriran d’autorització.

Les IIDDEE estan obertes a l’ús públic i donen cabuda a diferents activitats esportives com a futbol o bàsquet i a esports urbans com calistenia o el skate.