Notes de premsa

Nou recorregut per al Dia de la Bicicleta

 • , ,

Este matí s’ha presentat el 19 Dia de la Bicicleta de El Corte Inglés que se celebrarà el diumenge 20 de setembre amb eixida des del passeig de l’Albereda de València i que, com a gran novetat d’esta edició, recorrerà el centre de la ciutat, les grans vies i part del casc històric de València.

Pedaleja per la infància a favor de UNICEF” és el lema solidari del Dia de la Bicicleta de El Corte Inglés que pretén cridar l’atenció sobre la situació de la infància en el món. Amb l’euro de la inscripció, que es realitzarà en les plantes d’esports de El Corte Inglés de València, UNICEF podrà vacunar dos xiquets contra la poliomielitis. La fórmula 1 bici + 1€ = 2 vacunes serà el símbol d’esta edició del Dia de la Bicicleta, present en tota la línia gràfica: cartelleria, fullets i butlletins d’inscripció.

Presentación del Día de la Bici

Presentación del Día de la Bici

El Dia de la Bicicleta, amb una participació prevista superior a les 10.000 persones, s’ha convertit en una de les principals manifestacions de l’esport popular a València i compta, a més, amb una important dimensió solidària ja que a més del suport a UNICEF, també participaran ciclistes invidents de la ONCE, acompanyats per voluntaris formant parella en tàndems.

El 19 Dia de la Bicicleta, que se celebrarà el diumenge 20 de setembre amb eixida a les 10 del matí, oferix un homenatge a este popular mitjà de transport tan entranyable per a xicotets i majors. Milers de persones (prop de deu mil valencians van participar en l’edició de l’any passat) trauran la bici al carrer eixe dia per a donar un agradable passeig per la ciutat, amb amics i familiars, sense l’aclaparament ni el fum dels cotxes.

Nuevo recorrido del Día de la Bici

Nuevo recorrido del Día de la Bici

Recorregut

El nou recorregut, d’aproximadament 8 quilòmetres, arrancarà del passeig de l’Albereda a les 10 del matí, per a continuar per la Plaça de Saragossa, creuar el pont d’Aragó i enfilar la Gran Via marqués del Túria, carrer Russafa, Xàtiva, Ángel Guimerá i enllaçar amb la Gran Via Fernando El Catòlic fins a creuar el pont de les Glòries Valencianes per a continuar enfront de El Corte Inglés de Nuevo Centro per Menéndez Pidal fins al pont de les Arts. Seguirà per la marginal dreta per Blanquerías, Comte Trenor i Pintor López, per a creuar novament el riu pel pont del Reial i tornar a l’Albereda.

Inscripcions

En esta Festa de la Bicicleta podran participar totes les persones que ho desitgen, sense límit d’edat, prèvia inscripció en els centres comercials de El Corte Inglés Pintor Sorolla, Nuevo Centro i avinguda de França. La inscripció dóna dret a participar en el sorteig que s’efectuarà al terme de la prova de 10 bicicletes de la marca “BPro”. Les inscripcions i retirada de dorsals (ja obertes) s’hauran de realitzar en les plantes d’Esports de El Corte Inglés, fins a les 14 hores del dissabte 19 de setembre.

  • El Corte Inglés Pintor Sorolla (5a planta).
  • El Corte Inglés Nuevo Centro (5a planta Edif. Moda i Temps Lliure).
  • El Corte Inglés avinguda de França (5a planta).