Notes de premsa

Nou període d’inscripció a les Escoles Esportives Municipals

 • , , ,

Del 18 de desembre del 2017 al 7 de gener de 2018 es reobri el termini d’inscripció per a la formació de nous grups per a les Escoles Esportives Municipals del curs 2017/2018.

El programa, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal de València, té com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva entre els menors. Les Escoles Esportives Municipals configuren un itinerari esportivo-educatiu que comprén els cicles educatius d’infantil, primària, secundària i batxiller, és a dir entre els 4 i els 18 anys.

Les activitats es duen a terme en horari extraescolar en dies laborables, facilitant així la conciliació familiar, tant en els mateixos centres escolars com en algunes de les instal·lacions esportives municipals de què disposa l’Ajuntament de València en els diferents districtes.  Tots els grups escolars són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

Enguany, l’oferta esportiva s’amplia amb la inclusió de dos noves modalitats, rugbi i triatló, que se sumen a l’activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol sala, tenis de taula, pilota valenciana, piragüisme, pàdel, waterpolo, judo i orientació. D’esta manera el programa d’este curs ofereix 26 disciplines esportives.