Notes de premsa

Nou equipament esportiu a l’aire lliure a Castellar-l’Oliveral

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València prepara ja la construcció d’un nou equipament esportiu en la pedania de Castellar-l’Oliveral de 2.700 metres quadrats i amb un pres-supost d’execució d’obra de 310.000 euros. Després de l’aprovació de la redacció del projecte, en els pròxims mesos els veïns i veïnes del Pobles del Sud tindran una nova instal·lació esportiva oberta al pública amb clos perimetral.

Nou equipament esportiu a l'aire lliure a Castellar-l’Oliveral

Nou equipament esportiu a l’aire lliure a Castellar-l’Oliveral

Aquest nou equipament estarà situat en el solar existent al costat de l’actual piscina i pista ensos-trada en la pedania. En la línia de les últimes instal·lacions esportives elementals que s’han dut a terme en els últims mesos, aquesta comptarà amb una zona de *calistenia, un dels esports urbans més en auge en els últims temps.

A més, la instal·lació disposarà d’una pista de bàsquet, dues pistes de pàdel així com una zona de jocs de xiquets i una plaça de socialització veïnal que comptarà amb zones per a asseure’s i rela-cionar-se. La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte bàsic i d’execució de les obres de construcció, que s’estima que tinguen una duració d’entre 6 i 8 mesos.