Notícies

Nova imatge, APP i vídeo corporatiu per a una renovada FDM

 • 

La sala d’actes de la Fundació Esportiva Municipal ha sigut la seu elegida per a la presentació de la nova identitat corporativa, la nova APP i el nou vídeo corporatiu de la FDM. Una aposta per la renovació i el servici públic que busca acostar-se als ciutadans i reforçar el sentiment de pertinença a un conjunt en què la participació ciutadana és part fonamental.  

L’acte ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, i el director gerent de la FDM, José Vicente Berlanga, així com representants de federacions, clubs i entitats esportives de la ciutat. 

Identitat gràfica

Després de 20 anys amb la mateixa identitat gràfica, la Fundació Esportiva Municipal ha presentat una nova imatge corporativa.  La nova identitat pretén representar tots els esports i esportistes de la ciutat i per això s’ha utilitzat la imatge d’un escut. L’objectiu és crear una marca pròxima a la ciutadania i que tots els valencians la senten com seua. La delegada municipal d’Esports, Maite Girau, ha manifestat que “el nou logo pretén representar l’esport municipal, un esport de qualitat que engloba tot el món, on tots es facen partícips de les activitats de la fundació, i que representa molt bé la nostra missió i els nostres valors”.

 

Nova APP

L’acte ha servit igualment de presentació de la nova aplicació mòbil de la Fundació Esportiva Municipal que estarà disponible en Google Play i App Store en els pròxims dies. La nova aplicació facilitarà els usuaris informació personalitzada en funció de la instal·lació esportiva municipal en què es troben, així com consells saludables per a la pràctica d’activitats físiques, notícies i informació sobre esdeveniments esportius que se celebren en la nostra ciutat.

Vídeo corporatiu FDM

Finalment, s’ha projectat el nou vídeo corporatiu de la Fundació Esportiva Municipal, amb el que es vol traslladar a la ciutadania els servicis esportius que s’ofereixen i la labor que es desenrotlla des de l’entitat per a la promoció de l’esport de la ciutat.