Notes de premsa

Nou període d’inscripció de les Escoles Esportives de València

 • , , ,

Del 7 de gener al 30 de gener 2019 s’obri el termini d’inscripció per a la formació de nous grups en les Escoles Esportives per al curs 2019.

El programa, impulsat per la Fundació Esportiva Municipal de València, té com a objectiu la promoció de la pràctica esportiva entre els menors. Les Escoles Esportives configuren un itinerari esportiu-educatiu que comprén els cicles educatius d’infantil, primària, secundària i batxiller, és a dir Entre els 4 i 18 anys.

Les activitats tenen lloc en horari extraescolar en dies laborables, facilitant així la conciliació familiar, i es desenrotllen tant en els propis centres escolars com en algunes de les instal·lacions esportives municipals de què disposa l’Ajuntament de València en els diferents districtes.  Tots els grups escolars són mixtos i estan dirigits per tècnics esportius qualificats.

Nou període d'inscripció de les Escoles Esportives de València

Nou període d’inscripció de les Escoles Esportives de València

Les escoles esportives són la pedra angular sobre la qual descansa el foment de l’esport en la població infantil i juvenil. L’adquisició d’hàbits esportius des d’edats primerenques afavorix un desenrotllament saludable al mateix temps que enriquix la seua educació com a sers humans. És per això que animem a tots els col·legis a què impulsen les activitats esportives extraescolars. Són paraules de Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esport de l’Ajuntament de València.

Enguany l’oferta esportiva comprén les disciplines següents:  Activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, frontenis, voleibol, futbol femení, futbol-sala, tenis de taula, pilota valenciana, pàdel, waterpolo, rugbi, triatló i orientació. D’esta manera, el programa d’este curs oferix fins a 24 disciplines esportives.

A més cal recordar, que el termini d’inscripció per a tots aquells xiquets i xiquetes que vullguen participar està obert tot l’any (sempre que hi haja places disponibles en cada grup). Les Escoles Esportives de la Fundació Esportiva Municipal són un programa igualitari que integra a tots i totes els escolars que vullguen practicar l’esport i estan organitzades per les federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.