Notes de premsa

Never Stop Running “Mai et rendisques”, la segona prova del Circuit arriba aquest diumenge

 • , ,

El Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València torna aquest diumenge 25 de febrer amb la carrera 5K Never Stop Running “Mai et rendisques”. Les inscripcions per a la prova es mantindran obertes fins al dijous a les 20 hores a través de la plataforma online www.deportevalencia.com/carreras o bé, -solament en les categories de marxa a peu, marxa nòrdica i proves infantils-, personant-se en el punt d’eixida el mateix dia de la carrera entre les 7:30 i les 8:55 h.

La segona prova de l’any del Circuit compta amb un recorregut 5.000 metres, el més ràpid del calendari de carreres, que transcorreran per grans avingudes de la ciutat de València. Amb eixida en l’Avinguda de França, els participants travessaran l’Avinguda del Port i el carrer Juan Verdeguer, entre unes altres. En aquest sentit, es recomana l’ús de transport públic, ja siga autobús, Metre o Valenbisi, entre les 9 i les 12 hores, que està previst que dure la carrera.

Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació, serà el torn de la resta de participants a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els inscrits en la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

En el cas dels corredors les inscripcions estan limitades a un màxim de 2.000 dorsals, amb un cost de 2,55 euros cadascun. D’altra banda, els marchadores tenen un màxim d’1.000 dorsals, amb un preu d’1 euro per dorsal, el qual va destinat íntegrament a Fontilles Salut i Desenvolupament, entitat solidària del Circuit.

La carrera Never Stop Running “Mai et rendisques” també tindrà activitats per als més xicotets. Hi haurà carreres infantils en les quals els xiquets i xiquetes menors de 14 anys podran competir i començar el seu acostament al running. El cost de la inscripció en la categoria infantil és d’un euro solidari, en benefici de Fontilles Salut i Desenvolupament.

Com ocorre en la resta de proves del Circuit, els participants disposaran durant la carrera de servei de guardarropía, que també estarà gestionat per l’entitat solidària, Fontilles Salut i Desenvolupament.

“Animem a tots i totes els valencians a participar en aquesta carrera en la forma que els siga més atractiva. Córrer, marxar o caminar, tothom pot participar de manera activa en aquesta festa esportiva que celebrarem diumenge que ve”, són paraules de la Regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.