Notícies

Natzaret celebra la Setmana de l’Esport 2022

 • 

Des del dilluns 13 de juny s’està desenvolupant l’activitat de la Setmana de l’Esport del barri de Natzaret, coordinada per la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) en col·laboració amb diferents col·legis, associacions i entitats esportives del districte municipal. Esta iniciativa pretén promocionar l’esport en la zona, oferint un ampli programa d’activitats esportives que tenen lloc en el Poliesportiu de Natzaret.

Del 13 al 17 de juny s’estan oferint activitats dirigides als alumnes i les alumnes dels diferents col·legis del barri de Natzaret. Estes activitats esportives s’han organitzat per als xiquets i xiquetes dels col·legis del barri de manera coordinada amb els centres escolars, associacions, entitats i clubs esportius, en el qual poden practicar esports en horari lectiu, com ara la natació, futbol, bàdminton, bàsquet, defensa personal, futbol, natació, waterpolo, etc., activitats en les quals s’emfatitza, sobretot, els valors de la pràctica de l’esport i l’activitat física.

La Setmana de l’Esport del barri de Natzaret és una de les propostes que es van tractar en la Comissió Esportiva de 2022. El restabliment d’esta Comissió Esportiva, creada en 2017, ha servit per a impulsar un espai de participació i reflexió de les entitats esportives, centres educatius i associacions de Natzaret, gràcies als grups de treball creats en aquest fòrum de participació de l’esport del propi barri, promogut per la Fundació Esportiva Municipal.

Amb la posada en marxa d’esta iniciativa es pretén, a més de donar a conèixer els diferents esports que es poden practicar en les instal·lacions del poliesportiu, incentivar la conscienciació sobre la importància de l’activitat física, i també de reconèixer l’esforç i treball social que realitzen les entitats i associacions del barri a través de l’esport.

Entre les organitzacions participants es troben l’Associació Arca de Natzaret, l’Associació de veïns i veïnes de Natzaret y l’Associació de veïns Natzaret units, el Projecte NSD + Natzaret, CEAM Natzaret, l’Associació AMBIT, Centre Rafa Nadal Fundació, Fundació de la CV Levante UD, Col·legi Nuestra Señora de los Desamparados, CEIP Juan Manuel Montoya, CCE Santa Magdalena Sofía, CEIP Ausiàs March, CD Waterpolo Turia, CD Atlético Nazaret, Club de Natació Bosco,  Club Bàdminton San Fernando, CB Penya-Roja, el Club de Tir amb Arco, Atlantis sincro,  i Krav Maga Nazaret-València.