Notes de premsa

Multiaventura sense eixir de València: escalada, nordic walking…

 • , ,

Els amants de l’escalada en la ciutat estan d’enhorabona. Xicotets i majors ja poden disfrutar del rocòdrom del Complex Esportiu Cultural Petxina.

Situat junt amb la piscina del complex, esta estructura esportiva és gestionada per l’Associació d’Esports de Muntanya Prodemón, amb la intenció de fer una aposta pels esports de muntanya i per fomentar l’escalada entre la societat valenciana en els seus diferents nivells i sectors (escolars, famílies, adults, clubs…)

Los amantes de la escalada en la ciudad están de enhorabuena. Pequeños y mayores ya pueden disfrutar del rocódromo del Complejo Deportivo Cultural Petxina

Los amantes de la escalada en la ciudad están de enhorabuena

El rocòdrom està obert els dimarts, dimecres i dijous de 19:30 a 21:30h de forma regular i en altres horaris laborals i festius baixos petició. Per a altres horaris, grups i cursos de multiaventura (descens de barrancs, raids) pots consultar la web https://prodemonatura.wordpress.com/

També Nordic Walking

Si el teu no és el món vertical, també pots disfrutar del nordic walking. La marxa nòrdica o nordic walking és un esport de resistència i una forma d’exercici a l’aire lliure que consistix a caminar amb l’ajuda de bastons semblants als utilitzats en l’esquí. Et proposem classes d’iniciació en la ciutat de València o, si ho preferixes en espais naturals com l’Albufera de Anna (València).

Si lo tuyo no es el mundo vertical, también puedes disfrutar del nordic walking

Si lo tuyo no es el mundo vertical, también puedes disfrutar del nordic walking

Tota la info en: https://prodemonatura.wordpress.com/