Notes de premsa

Mitja Marató i Marató València obrin la convocatòria per a ser la seua entitat solidària en 2019

 • , ,

La Mitja Marató i la Marató València Trinidad Alfonso han obert el termini de presentació de sol·licituds per a ser l’entitat solidària en les pròximes edicions de les proves en 2019. Per a postular-se com a aspirant és necessari emplenar el formulari de la candidatura a través de la pàgina https://www.valenciaciudaddelrunning.com/entidades i que estarà disponible fins al proper divendres 15 de juny.

Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP 2018

Els candidats podran veure en la web les bases del procés de selecció, que s’iniciarà després dels quinze dies de recepció de sol·licituds. Després, un comitè avaluador amb representants de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, SD Correcaminos, organitzadors de la Marató i la Fundació Trinidad Alfonso, triaran els projectes guanyadors.

Entre els requisits per a fundacions, organitzacions o associacions, es troba “estar donades d’alta en el registre de fundacions i/o ser entitats sense ànim de lucre” o presentar un projecte que estiga lligat a la ciutat o àrea metropolitana de València, a més d’altres aspectes que es resumeixen en les bases de tots dos processos.