Notícies

Mini Marató València, Mini Olimpíades i esport escolar per a tots en la prèvia familiar de la Marató

 • , ,

El Marató València és una experiència única per a tots els corredors… i també vol ser-ho per a les seues famílies. Per això, el Mini Marató València va reunir a 700 xiquets i escolars de diferents edats per a un aperitiu de la gran prova. Una cita prèvia plena de xicotets campions i amants per l’atletisme i els valors de l’esport. Carreres no competitives per als més menuts i circuits de diferents distàncies a partir de la categoria cadet, tant masculí com femení. Un gran ambient en el Jardí del Túria.

Ambiente deportivo.

Ambiente deportivo.

Una acció que es complementa amb una nova edició de les Mini Olimpíada dels Jocs Esportius Escolars de la Fundació Esportiva Municipal, que va tornar a reunir a 200 xiquets per a la pràctica esportiva en diferents disciplines en el mateix entorn de la Marató, en una activitat regular que es practica a l’aire lliure en diferents escenaris de la ciutat dins del programa d’esport escolar.

Juegos Deportivos Municipales.

Juegos Deportivos Municipales.

La Fundació Mapfre també es va sumar a esta iniciativa esportiva i familiar amb un Circuit Alimentació saludable. Que va ensenyar senzilles pautes per a portar una alimentació sana i practicar l’activitat física diària indispensable per mitjà de diversos jocs i pràctiques esportives.

El mini marató València ja és un planter de futurs maratonians. De xicotets grans atletes que viuen la passió per l’atletisme des de molt xicotets. Una passió que compartix València Ciutat del Running.

Caravana de Alimentación saludable.

Caravana de Alimentación saludable.

Text i Fotos: Marató València.