Notícies

Milers de corredors ompliran el passeig Marítim i la Marina Reial amb la III 15K València Oberta al Mar

 • ,

Este diumenge València viurà el seu primer gran fons de l’any 2015. La 15K València Oberta al Mar prendrà la seua eixida en l’avinguda del Port per a buscar la seua atractiva meta en la Marina Reial Joan Carles I, després de 15.000 metres pels carrers i avinguts de la ciutat i un generosos esprint pel passeig Marítim Valencià abans de creuar la línia de meta junt amb el Veles e Vents.

Salida de la prueba.

Salida de la prueba.

Milers de corredors han participat ja en les dos edicions prèvies d’esta cita, que repetix i augmenta el seu èxit en esta tercera ocasió per a una distància considerable, però que cobrix un espai que no tenia València Ciutat del Running fins fa tres anys. La 15K València Oberta al Mar omplirà la Marina Reial d’esport este diumenge, però també de vida el Veles e Vents els dies previs, amb la fira del corredor en l’emblemàtic edifici per a arreplegar el dorsal i la camiseta el divendres i dissabte previ a la carrera. Al mateix temps, este espai donarà a conéixer exclusives firmes relacionades amb el món del ‘running’, la nutrició i la salut.

Multitudinaria salida.

Multitudinaria salida.

La prova partirà a les 9 hores de l’avinguda del Port, arribant fins als Jardins de Vivers per l’Albereda i tornant de nou cap al Mediterrani per Blasco Ibáñez i avinguda dels Tarongers. El pas pel carrer de Serreria de nou fins avinguda del Port i la marxa per Doctor Lluch marcaran els últims quilòmetres abans d’un esprint final junt amb el mar Mediterrani i una gran arribada junt amb el Veles e Vents.