Notícies

Milers de corredors inunden la Marina Reial amb una 15K València Oberta al Mar que es consolida

• ,

Un gran fons a València amb un final espectacular.. a l’esprint i en la Marina Reial Joan Carles I de València. El 15K València Oberta al Mar es va resoldre per segons i es consolida una distància i una carrera que des de l’any passat ja completa un ampli calendari de carreres en la nostra ciutat i suposa un pas intermedi en el programa ‘Cinc reptes i una meta’.

Una carrera, organitzada pel diari Las Provincias, que va portar a sis mil corredors als carrers de València en una multitudinària eixida en l’avinguda del Port i que després del recorregut de 15.000 metres reservava els últims metres en una solejada Marina Reial. Un escenari que amb una prova més que referma la marca de ‘València, ciutat del Running’.

15K Valencia.

Una carrera que permet buscar el millor de si mateixos als corredors més experimentats i que freguen l’elit, o a aquells que volen disfrutar de noves distàncies en el seu camí a reptes majors.

Adil el Hand (46:13) i Yamilka González van ser els vencedors d’una carrera amb quasi 6.000 corredors que van disfrutar d’este mig fons amb un espectacular final en la Marina Reial de València, un sensacional estadi esportiu per a tot tipus d’esdeveniments.