Notícies

Mil corredors i 150 empreses es donen cita en la IV Carrera de les Empreses en el Jardí del Túria

 • 

La IV Edició de la Carrera de les Empreses – Carrera Solidària de les professions s’ha celebrat el diumenge 8 de febrer sobre un circuit de 10km en el Jardí del Túria. Un miler de corredors i 150 empreses s’han donat cita en esta prova organitzada per Grup Nostresport i Píndar Sports, que tenia 1.129 atletes inscrits i 950 arribats a meta després de 10.000 metres.

La cita tenia categories per equips, amb representacions d’empreses importants, així com categories individuals podent competir per lliure, o en les categories d’autònoms i col·legiats. Més de 150 empreses han participat en esta edició, suposant un incremente pròxim al 25% respecte a l’edició anterior. 

Salida de la prueba.

Salida de la prueba.

En la classificació general els hòmens de Cárnicas Serranos van aconseguir un triplet arribant junts a la meta en 31:45 els atletes Luis Félix Mártinez, Mohammed Mohattane i Octavio Sáchis. Mentres que en dones, María Fornes del Regiment Transmissions 21 va parar el crono en 40:08, seguida de Patricia Boix de Sistemas Genómicos en 40:42 i de Angels Péres del Sprinter de Bonaire en 41:13.

Solidaritat

La prova ha recaptat 1 € per inscripció fent entrega de 350€ per a les ONGs: LA CASA DE LA CARITAT, LA FUNDACIÓ ISIDORA PERTUSA i PROJECTE PAULA. A més es va rendir homenatge la MIGUEL PELLICER PILES precursor de les Carreres Populars a València, Medalla d’Or de la Federació Espanyola d’Atletisme a tota una vida dedicada a este esport i fundador de Correcaminos i la revista Píndaro.

Acción solidaria.

Acción solidaria.