Notícies

Mestalla es prepara per a albergar la meta de la carrera 100 del Circuit de Carreres de València

 • ,

La XIII Volta a Peu Solidària És Possible serà la prova número 100 del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València i tindrà una meta espectacular en l’estadi de Mestalla. Una ocasió única amb què se celebra les cent carreres d’este circuit pels barris de València i el 90é aniversari de l’estadi valencianista, per a reunir a milers de corredors este divendres 6 de desembre.

La presentació d’esta carrera va tindre lloc en Mestalla, escenari en què s’espera superar el rècord de participants en una prova. I és que als habituals del Circuit es van sumar les 2.700 inscripcions que es van acabar prompte, així com l’entrada de 500 xiquets i xiquetes junt amb els adults en els últims metres del nou recorregut.

carrera 100 circuito, meta mestalla

Presentación de la carrera.

Amb Joxe Fernández i Vicent García, com a representants del CD És Possible; van estar Juan Cruz Sol, del Valencia CF; i Olga Franco per Amnistía Internacional, ja que ambdós entitats col·laboren amb esta prova. A més del president del Banco de Alimentos de Valencia: no cal oblidar el marcat caràcter solidari d’esta prova. 

carrera 100 circuito, meta mestalla

Meta sobre el césped

 Fotos: ValènciaCF