Notícies

Més de 600 ciclistes en una nova edició del XXIII Ciclocrós Internacional Ciutat de València

 • 

Més de 600 ciclistes, entre les diferents categories, es van donar cita ahir des de les 9 del matí fins a ben entrada la vesprada, en la XXIII Ciclocrós Internacional Ciutat de València. Una llarga jornada que van obrir els cadets i van tancar els màster 40 amb eixides escalonades per a adequar-se als protocols de seguretat en matèria de prevenció enfront de la Covid-19.

En aquesta històrica cita es va decidir la Copa d’Espanya de 2020, a l’ésser l’última prova puntuable d’enguany. Honor que va recaure en els guanyadors Elit de la pròpia carrera, el ciclista vilero i guanyador de les últimes edicions Felipe Orts, que va saber sobreposar-se als problemes amb la cadena per a entrar en primera posició i l’asturiana Lucía González, que es va mostrar molt forta durant tota la carrera.

La XXIII Ciclocrós Internacional Ciutat de València, organitzada pel Club Penya Ciclista Campanar juntament amb la la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) i la Fundació Esportiva Municipal, ha comptat amb públic espectador després de les recents mesures aprovades per Sanitat que permeten una assistència màxima d’un 30% de l’aforament o 150 persones.

El circuit de ciclocrós es troba situat en la zona de Natzaret al costat del llit del rio. Es tracta de la segona ocasió en què aquesta competició es disputa amb la Ciutat de les Arts i les Ciències de fons, en haver-se traslladat la seua localització a la zona de Natzaret des de la passada edició.

Podi Elit

Masculí

1r Felipe Orts

2n Kevin Suárez

3r Matteo Vecher

Femení

1a Lucía González

2a Aida Nuño

3a Olivia Onesti (FRA-Jun)

Categories

Fins a 16 categories, 8 masculines i 8 femenines, configuraven la parrila de la carrera, Elit, Elit fem, Sub23, Sub23 fem., Màster 60, Màster 60 fem., Màster 50, Màster 50 fem., Màster 40, Màster 40 fem., Màster 30, Màster 30 fem.,Júnior, Júnior fem, Cadet, Cadet fem.