Notes de premsa

Més de 50 associacions esportives de base assistixen al taller de Gestió Fiscal organitzat per FDM

 • , , ,

La Fundació Esportiva Municipal va presentar el passat 12 d’abril el ‘Manual de Gestió per a entitats i associacions esportives de base‘, document elaborat i publicat des de l’Ajuntament de València com a resposta a la necessitat formació dels equips directius de les entitats i clubs esportius en els diferents àmbits de la gestió diària d’estes organitzacions esportives, com són les àrees administrativa, laboral o comptable entre altres.

Dins d’esta línia de col·laboració, la FDM i el Grup ADADE han programat la celebració d’uns quants tallers formatius específics, accions formatives dirigides a un nombre reduït de persones, en les que es combina la teoria amb supòsits pràctics. Així, al juny es va celebrar el primer d’estos tallers, dedicat a la gestió laboral, amb la participació de 50 entitats.

Momento de uno de los talleres fiscales para clubes deportivos impulsados por la FDM

Momento de uno de los talleres fiscales para clubes deportivos impulsados por la FDM

El segon taller, dedicat a la gestió fiscal es va celebrar dimarts passat 29 de novembre, també amb una important participació que va superar les 50 entitats esportives de base de la ciutat de València. L’activitat, protagonitzada per l’advocat i assessor fiscal Manuel Ferrer, l’economista consultor Pablo García Estela, i José Manuel Brotons, cap de secció comunicació i documentació de la FDM, va permetre un repàs sobre els diferents règims fiscals aplicables a les distintes activitats que s’exercixen en el si d’estes associacions: esportives, econòmiques, donacions, subvencions, loteries, taquilles.