Notes de premsa

Més de 5.100 runners arrenquen la nova edició del Circuit de Carreras Caixa Popular Ciutat de València

 • , ,

Amb un traçat de 5.000 metres pels barris de Tres Forques i Patraix en la 25è Carrera Popular Galápagos 3F

Este diumenge 28 de gener s’ha celebrat la 25é Carrera popular Galápagos 3F corresponent al 19 Circuit de Carreras Caixa Popular Ciutat de València 2024. Més de 5.100 corredors i corredores s’han sumat a la primera prova del calendari que ha transcorregut entre els barris de Tres Forques i Vara de Quart i que ha tingut una distància de 5.000 metres.

L’eixida ha tingut lloc en l’Avinguda Tres Encreuaments, núm. 75 a l’altura del carrer Torrent a les 9.00 h per als atletes preferents, mentre que a les 9.02 han eixit la resta de corredors i, a les 9.04 tots aquells els que es van inscriure en la modalitat “Al teu ritme”.

La millor marca femenina ha estat per a EMMA LACAL, del club METAESPORT RIBA-ROJA DE TÚRIA, amb un temps de 17.43, seguida per MIRIAM GREGORI i RAQUEL LANDIN amb 17.48 i 18.07, respetivamente.

La millor marca femenina ha estat per a EMMA LACAL, del club METAESPORT RIBA-ROJA DE TÚRIA, amb un temps de 17.43.

D’altra banda, el corredor més ràpid ha estat JOSEP GOMEZ, del SERRÀ CA, que ha aconseguit un temps de 15.16. Han completat el podi BORJA AÑÓN (15.19) i SANTIAGO BRUNET (15.23), dels clubs CA METASPORT i AUDI MOTOR PACÍFIC.

El corredor més ràpid ha estat JOSEP GOMEZ, del SERRÀ CA, que ha aconseguit un temps de 15.16.

La prova, també ha comptat amb la modalitat ‘Al teu ritme’, enfocada a tots els públics i nivells, i on s’ha pogut gaudir del recorregut d’una manera més pausada. Esta modalitat és no competitiva i inclouen també a aquells participants que practiquen la marxa nòrdica.

La 25é Carrera Popular Galápagos 3F està organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el Club Atletisme Galápagos.

Més de 5.100 runners arrenquen la nova edició del Circuit de Carreras Caixa Popular Ciutat de València.

Finalment, recordar que la següent cita del Circuit de Carreras Caixa Popular Ciutat de València serà la 9é Carrera Never Stop Running “Mai et rendisques”, homologat per la RFEA, i que es desenvoluparà l’11 de febrer, on els *runners recorreran el districte de Camins al Grau partint de l’Avinguda de França.