Notícies

Més de 300 esportistes estrenaran el EcoTrail València este 29 d’octubre amb una carrera de tres distàncies

 • 

Este dissabte 29 d’octubre el circuit internacional Ecotrail arriba a València per a celebrar la seua primera edició. Una prova que reunirà 300 esportistes disposats a conéixer un nou concepte de carrera que està disponible en tres distàncies: 80, 43 i 20 quilòmetres. Amb eixides a Pedralba, Riba-roja de Túria i La Vallesa, respectivament, les tres proves finalitzaran en l’antic llit del Riu Túria al costat del Pont d’Exposició. D’aquesta manera, els participants descobriran un entorn natural molt pròxim a la ciutat que els permetrà gaudir de noves rutes i experiències lluny de l’asfalt. Encara pots inscriure’t per a aquesta prova en el següent enllaç.

Ecotrail té com a objectiu acostar el trail running a la ciutat amb una experiència esportiva ecorresponsable. Per a això, posa en escena una carrera que permeta a una àmplia tipologia de corredors formar part d’aquesta festa de l’esport. Els atletes es trobaran una innovadora prova que combina un format ecorresponsable amb un model que tracta d’acostar el trail a les ciutats i als corredors que, habitualment, aposten per l’asfalt.

Després de París, Oslo, Florència, Estocolm, ara aquest esdeveniment té com a pròxim destí València. Després de celebrar durant cinc anys consecutius EcoTrail Madrid, des de l’organització han decidit que la seua seu a Espanya passe a ser València, gràcies a la passió dels corredors que hi ha a la ciutat.