Notes de premsa

Més de 2.500 runners participen en ‘València per la Seguretat Viària’ del Circuit de Carreres Populars

 • ,

Este diumenge 6 de novembre s’ha celebrat la primera edició de la carrera ‘València per la Seguretat Viària’ corresponent al Circuit de Carreras Populars 2022. Més de 2.500 corredors i corredores s’han sumat a aquesta penúltima prova del calendari que ha transcorregut entre els barris de l’Olivereta i Patraix i que ha tingut una distància de 5.200 metres. Aquesta carrera s’ha realitzat amb la col·laboració de la Policia Local de València i l’Associació Stop Accidents.

L’eixida ha tingut lloc a les 9 hores al carrer d’Enguera adreça al carrer Tres Forques. Els runners han arribat fins a l’encreuament amb l’avinguda de Pérez Galdós, on han girat cap al carrer Cuenca. La següent referència ha sigut el carrer de Fontanars dels Alforins, on s’ha complit el segon quilòmetre després de passar el Parc d’Enrique Granados. El carrer Arxiduc Carles ha vist passar als corredors fins a desembocar en l’avinguda Tres Encreuaments que, després d’una llarga recta fins al carrer Tres Forques, han superat més de la meitat del recorregut. El carrer Santa Cruz de Tenerife ha sigut l’últim desviament que han pres els runners abans d’afrontar la ziga-zaga final, que per primera vegada es trobava en la Central de la Policia Local de València.

La millor marca femenina ha sigut per a Vanessa Romero del CD Metaesport amb un temps de 00.18:52, seguida per les dues corredores del Kenyan Urban Way: Raquel Landín (00.19:28) i Nazareth Asencio (00.19:29).

El corredor més ràpid ha sigut Vicente Torres, del Serranos Club Atletismo, que ha aconseguit un temps de 00.16:33. Han completat el podi Borja Capilla (00.16:37) i Jorge Peris (00.16:40), tots dos del Kenyan Urban Way.

Consulta els resultats de la classificació.

INSCRIPCIÓ ÚLTIMA PROVA DEL CIRCUIT

L’última cita serà el pròxim 20 de novembre amb la 12a Volta a Peu dels Falles, on els runners acomiadaran la dissetena edició del Circuit partint i travessant la línia de meta des de l’Ajuntament de València.

Inscripció.