Notícies

Més de 1.100 jugadors participaran en l’edició més multitudinària del Torneig Internacional de Rugbi Platja “Tauró”

 • ,

Més d’1.100 participants, vinguts de diferents punts d’Espanya així com combinats i jugadors d’Austràlia, EUA o Nova Zelanda enquadrats en 95 equips participaran en la XXI edició del Torneig Internacional de Rugbi Platja “Tauró”.

Organitzat per Tatami Rugbi Club, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, l’esdeveniment es desenvoluparà en la platja del Cabanyal durant el dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol en 4 categories: escoles, 55 equips; sènior masculí, 14 equips; sènior femenio, 18 equips i veterans, 4 equips. 

Aquesta edició reforça la logística i serveis als participants, després d’haver aconseguit el 2º premi Emprenesport d’atracció de l’esforç i, com a novetat, es desenvolupa en dos únics dies, iniciant-se el dissabte 30 de juny a les 09h amb la modalitat d’escoles fins a les 13.30h, per a deixar pas a la vesprada, a partir de les 17h a les modalitats sènior masculina i femenina, que disputaran les seues competició fins a les 23h. El diumenge 30 al matí, de 09h a 13.30h, serà el torn de la categoria de veterans i novament escoles. 

El Torneig Tauró està consolidat com un dels majors tornejos de rugbi platja de tot el territori nacional i se celebra cada estiu des de 1997, recordant a José Rubio Cases, jugador del club de rugbi Tatami mort en la temporada 96-97 després de la disputa d’un partit de rugby.en la platja de València. 

Una de les seues particularitats és l’elevada presència femenina, en aquesta ocasió amb més de 400 jugadores i amb una àmplia majoria femenina en el cos arbitral i estructura organitzativa, per a contribuir a la igualtat i visibilitat de la dona en l’esport.