Notícies

Meritòria actuació dels regatistes espanyols en el III Trofeu Internacional Iberdrola de Vela adaptada

 • ,

Les aigües de València van ser l’escenari en què es va disputar el III Trofeu Internacional Iberdrola de Vela adaptada, que va comptar amb 22 embarcacions de quatre països diferents de la classe paralímpica 2.4mR.

Excel·lent participació dels nostres regatistes adaptats, ja que el valencià de Javea Rafa Andarias va acabar en segona posició i el tercer lloc va ser per al català Paco Llobet, va aconseguir pujar al tercer caixó del podi, que es va emportar el màxim favorit: Kol Barend, d’Holanda. 

vela adaptada, paralíticos, marina real

Una competició de màxim nivell dins de la vela paralímpica amb una sensacional representació de la classe 2.4mR, una de què competixen en els jocs paralímpics i en la que Espanya està augmentant enormement el seu nivell.

Un trofeu que posava fi a tres dies de competició amb una arribada ubicada en la Dàrsena Interior de la Marina Reial Joan Carles I, enfront de la Base de l’Equip Paralímpic Espanyol Iberdrola de Vela, complint així amb la tradició de tancar l’última prova davant de la base en el cor de la nostra Marina, just abans de l’entrega de trofeus en l’edifici Veles i Vents. I és que trofeus i competicions com esta demostren que l’esport de la vela de màxim nivell continua estant molt viu i present en la nostra Marina Reial.

vela adaptada, paralíticos, marina real

 Fotos: www.trofeointernacionaliberdrola.es