Notes de premsa

Més de 7.500 persones celebren el centenari de la Volta a Peu València

 • , ,

Nacho Giménez, amb un temps de 18:22, i María Ureña, amb un registre de 21:57, han sigut els guanyadors de la prova

Valencia Ciudad del Running va vibrar el passat 19 de maig amb una edició històrica de la Volta a Peu València, la número 68 i la qual se celebrava els seus cent anys de vida. Més de 7.500 persones han disfrutat de la jornada en un ambient festiu i familiar, encara que els primers a passar la línia de meta han sigut Nacho Giménez, amb un temps de 18:22, i María Ureña, amb 21:57.

Joshua García (18:58) i Xevi Lluch (19:03) han completat el podi en categoria masculina. Mentre que Bàrbara Moragues (22:25) i Alba López (22:40) han sigut segona i tercera, respectivament, entre les xiques.

Més de 7.500 persones celebren el centenari de la Volta a Peu València

Més de 7.500 persones celebren el centenari de la Volta a Peu València

No obstant això, els grans protagonistes de la Volta a Peu València, organitzada per la SD Correcaminos amb l’impuls de l’Ajuntament de València, han sigut les milers de persones que han passat la meta situada en el passeig de l’Albereda després dels més ràpids. Persones de totes les edats, avis amb nets, pares, mares, oncles, grups d’amics i fins a mascotes que han convertit el centenari de la prova en una gran festa plena de somriures.

A més, per tercer any, s’ha entregat el premi a la família més nombrosa que s’han emportat els Muñoz Fambuena, amb 16 membres inscrits.

L’esforç dels participants ha servit també per a ajudar a la Fundación Maides, perquè un dels tres euros que costava la inscripció està destinat a aquesta entitat sense ànim de lucre que treballa per a proporcionar una atenció integral a persones amb malaltia mental greu i crònica, pobresa i exclusió social. L’associació dedicarà els 7536 recollits a un projecte de pisos d’acolliment.