Notes de premsa

Més de 6.600 participants creuen la meta del 5K de València en la Never Stop Running

 • , ,

La dotzena edició del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València ha convocat en la seua segona cita de l’any a més de 6.600 corredors. La carrera Never Stop Running “Nunca te rindas”, que ha celebrat este diumenge la seua segona edició, és una prova de gran èxit per ser una de les més ràpides i comptar amb el 5k homologat per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

El 5K Never Stop Running sorgix del compromís per oferir a la ciutat la primera prova homologada de cinc quilòmetres en un recorregut molt ampli i caracteritzat per la velocitat, com es va veure en la seua primera edició, en la que es va situar com la carrera popular més ràpida del Circuit.

Amine Chaoui s’ha proclamat este matí vencedor de la carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” amb un temps de 14:47. Este temps li ha valgut per a batre el rècord masculí en el 5K que havia establit Fouad Benzeroual en l’edició anterior amb només un segon de diferència. L’atleta del CA Guadassuar Maskokotas s’ha imposat a Benzeroual, que ha creuat l’arc de meta en segona posició en 14:51. Per darrere d’ells, Muhammad Ayman Stitou que ha detingut el crono en 15:05.

Más de 6.600 participantes cruzan la meta del 5K de Valencia en la Never Stop Running

Más de 6.600 participantes cruzan la meta del 5K de Valencia en la Never Stop Running

En categoria femenina, Marta Esteban torna a pujar al màxim alt del podi amb un temps de 17:01. L’atleta del Serrano Club de Atletismo revalida el primer ja que va aconseguir en l’edició anterior i, després de l’èxit en la carrera Galápagos, suma la seua segona victòria en el Circuit Divina Pastora. Bouchra Marzouki, amb 17:39, ha sigut segona, mentres que la tercera plaça ha sigut per a Raquel Landín (17:43).

Al finalitzar la prova absoluta s’han celebrat les carreres infantils amb distàncies compreses entre els 200 i els 2.000 metres. L’esdeveniment ha inclòs diversos espectacles per a amenitzar el recorregut amb animació musical a càrrec d’un disc-jockey, una banda de música i un grup de jazz i acordió.

La pròxima cita del Circuit serà el 13 de març en l’avinguda del Músic Mestre Rodrigo, amb la carrera José Antonio Redolat, una prova que ja arriba a la seua tercera edició en el Circuit.

El Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València està format per un total de deu proves, amb distàncies compreses entre els 5.000 i els 6.500 metres, que discorren per diferents barris de la ciutat. Està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal i compta amb el suport de Divina Pastora Seguros, l’entitat de referència en l’expansió de l’atletisme popular.

Classificació completa >> ací