Notes de premsa

Més de 4.600 runners omplin l’Avinguda Aragó i la Gran Via en la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València

 • , ,

La prova ha arrancat a les 9:00h del matí amb 4.100 finishers en modalitat competitiva, més de 500 participants en ‘Al teu Ritme’ i més de 180 xiquets i xiquetes en les carreres infantils

Este diumenge 26 de febrer més de 4.600 runners han omplit l’Avinguda d’Aragó i Gran Via des de les 9 hores per a participar en la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València. La modalitat competitiva ha comptat amb 4.100 classificats, mentre que la modalitat ‘Al teu Ritme’ ha tingut més de 500 participants. Després de concloure el lliurament de trofeus, 185 xiquets i xiquetes han gaudit amb carreres infantils.

La tercera prova del Circuit de Carreres Caixa Popular ha comptat amb l’homologació 5K de la Real Federació d’Atletisme i està inclosa en el calendari autonòmic de carreres en ruta de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana. En la categoria femenina la victòria ha sigut per a la triatleta Noelia Juan Pastor del Serrano Club Atletismo amb un temps de 00.16:44. Han completat el podi Alicia Àlvarez del CD Metaesport i Elia Fuentes del Redolat Team.

Más de 4.600 runners llenan la Avenida Aragón y la Gran Vía en la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València

Más de 4.600 runners llenan la Avenida Aragón y la Gran Vía en la IV Volta a Peu Runners Ciutat de València

Mentre que en la general masculina s’ha emportat la victòria Rubén Crespo del Crespo Runners amb un temps de 00.15:00, seguit molt de prop per Alberto Romero del Delta València i per Borja Añon del C.D. Metaesport que entraven a tan sols quatre segons del primer lloc.

Es poden consultar els resultats a través de la App del Circuit o en el següent enllaç:

https://sportmaniacs.com/es/races/4ordf-volta-a-peu-runners-ciutat-de-valencia

Després de passar els últims participants de la modalitat competitiva i de ‘Al teu ritme’ per la línia de meta, s’han celebrat les diferents carreres infantils per a menors de 14 anys que ha tingut una participació massiva amb 185 xiquets i xiquetes. Aquesta tercera prova puntuable corresponent al 18é Circuit de Carreras Caixa Popular ha estat organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el club Runners Ciutat de València.

La prueba ha arrancado a las 9 de la mañana con 4.100 finishers en modalidad competitiva, más de 500 participantes en ‘A Tu Ritmo’ y más de 180 niños y niñas en las carreras infantiles

La prueba ha arrancado a las 9 de la mañana con 4.100 finishers en modalidad competitiva, más de 500 participantes en ‘A Tu Ritmo’ y más de 180 niños y niñas en las carreras infantiles

Aturada de falles fins a la IV Volta a Peu per la Discapacitat ‘Ciutat de València’

El mes de març serà un mes per a reposar forces i gaudir de les falles que es converteixen en les protagonistes de la ciutat. La següent carrera serà la IV Volta a Peu per la Discapacitat ‘Ciutat de València’ el 29 d’abril al Carrer Bernado España Edo – Españeta, 1 i que comptarà amb la col·laboració de l’Oficina Municipal d’Atenció al Discapacitat (OMAD).