Notes de premsa

Més de 4.000 menors participaran en les Festes Finals de les Escoles Esportives

 • , ,

Des d’aquest dissabte 20 de maig se succeiran diferents jornades que posaran el punt i final a la temporada esportiva escolar

El curs escolar està arribant a la seua fi i de manera paral·lela el fan les festes finals de les Escoles Esportives que organitza la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb diferents federacions i entitats esportives. Aquest 20 de maig començaran les jornades esportives que posaran el punt i final a una temporada carregada d’esport escolar i en la qual participaran més de 4.000 xiquets i xiquetes.

L’activitat comença el dissabte 20 de maig a les 10:00h en el Poliesportiu Natzaret on els xiquets i xiquetes gaudiran d’una entretinguda jornada amb el frontenis com a protagonista. Seguidament, el 26 de maig, serà el torn de les escoles de karate a les 17:00 hores en la pista de calfament de l’Estadi Túria (Tram III) amb 200 participants. També el mateix dia, però a partir de les 16:00h. tindrà lloc la festa final de pilota valenciana, a la platja de la Malva-rosa enfront del Pavelló Malva-rosa i en la qual s’esperen més de 150 assistents.

Més de 4.000 menors participaran en les Festes Finals de les Escoles Esportives

Més de 4.000 menors participaran en les Festes Finals de les Escoles Esportives

El dissabte 27 seguiran aquestes festes finals amb 250 xiquets/as practicant handbol a la platja de Malva-rosa des de les 9:30h, on a més s’entregaran els premis de Joc Net de la present edició dels Jocs Esportius Municipals. La festa de bàdminton, amb més de 100 participants, serà a la mateixa hora en el CEIP Ramiro Jover, mentre que el bàsquet finalitzarà en el CEIP Alejandra Soler, amb 220 xiquets i xiquetes aproximadament. L’hoquei comptarà amb al voltant de 620 alumnes/as en els camps d’hoquei de La Carrasca i Tarongers a les 9:30 hores.

També per a el dissabte 27 estan previstes les festes finals de la Federació d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDI), a partir de les 10:00h en les pistes d’Atletisme de l’Estadi del Túria (Tram III).

El diumenge 28 de maig es durà a terme la clausura de les Escoles Esportives d’escacs en el Complex Esportiu i Cultural Petxina des de les 9.30 hores amb 1.000 participants.

Des d'aquest dissabte 20 de maig se succeiran diferents jornades que posaran el punt i final a la temporada esportiva escolar

Des d’aquest dissabte 20 de maig se succeiran diferents jornades que posaran el punt i final a la temporada esportiva escolar

A més, el primer cap de setmana de juny tindran lloc les festes finals d’atletisme, voleibol i gimnàstica. La pista d’atletisme (Tram III) acollirà la festa d’atletisme a les 18:00h hores el divendres 2 de juny, amb 200 participants, mentre que les de voleibol amb 700 participants, i gimnàstica, amb més de 330 participants, tindran lloc el 3 i 4 de juny, respectivament, en les instal·lacions de volei platja a la Malva-rosa i en el Poliesportiu del Cabanyal, tots dos a les 9:00 hores.

La següent modalitat esportiva que finalitza és la del waterpolo. Serà el dissabte 10 en la piscina de Natzaret, a partir de les 16:00h.

Per si tot això fora poc, els xiquets i xiquetes de la ciutat de València també gaudiran de l’última MiniOlimpiada d’aquesta temporada 2022-2023 el dia 27 de maig en les instal·lacions de volei platja a la Malva-rosa, de 10:00 a 13:00 hores. Esport, companyonia i convivència és el que es respira en aquestes MiniOlimpiades on s’adapten les pràctiques esportives a les necessitats i capacitats evolutives de les xiquetes i els xiquets, incidint en el desenvolupament dels patrons motors bàsics, a través d’activitats lúdiques i adaptades.

L'última MiniOlimpiada d'aquesta temporada 2022-2023 serà el dia 27 de maig

L’última MiniOlimpiada d’aquesta temporada 2022-2023 serà el dia 27 de maig

Escoles esportives d’estiu

Paral·lelament, la Fundació Esportiva Municipal de València es troba preparant els seus tradicionals Campus d’Estiu, que començaran el mes de juny coincidint amb l’arrancada de les vacances escolars. Enguany, l’FDM, en col·laboració amb diferents federacions i entitats esportives, oferirà aproximadament 6.000 places dirigides a xiquets i xiquetes de València amb edats compreses entre 4 i 18 anys, els qui podran triar entre multitud de modalitats esportives.